Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Ο Δήμος Αγρινίου συμμετέχει στο «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό»

8-10 Απριλίου στην Πάτρα

Ο Δήμος Αγρινίου  συμμετέχει στην  ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό» που θα διεξαχθεί 8-10 Απριλίου 2022 στο Εθνικό Κλειστό Γυμναστήριο «Δημήτριος Τόφαλος», στην Πάτρα.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει διήμερο ανοιχτό συνέδριο, τριήμερη έκθεση αθλητισμού  και πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας, του Επιμελητηρίου Αχαḯας, του Επιμελητηρίου Ηλείας, Ο.Α.ΚΑ., Π.Ε.Α.Κ., Ε.Σ.Ν. «Παπαχαραλάμπειο».


«Το Αγρίνιο συμμετέχει στο «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό» με την αθλητική του οικογένεια. Είναι μια μοναδική ευκαιρία ν’ αναδείξουμε τις αθλήτριες και τους αθλητές μας, να συζητήσουμε  με τους φορείς και τα σωματεία και να συμφωνήσουμε ότι είμαστε συμπαίκτες στην προσπάθεια για αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών. Στον Δήμο Αγρινίου επενδύουμε  στον αθλητισμό, επενδύουμε στα φυσικά μας πλεονεκτήματα,  επενδύουμε στις δυνατές συνεργασίες», ανέφερε σχετικά με τη συμμετοχή  ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button