ΠαραπολιτικάΡοή Ειδήσεων

O Δημήτρης Τραπεζιώτης και ο καθρέφτης του νερού

Mια ακόμη ρηξικέλευθη πρόταση από τον Δημήτρη Τραπεζιώτη για το Αγρίνιο δόθηκε στην δημοσιότητα από το δίκτυο ActNow δηλαδή “δράσε τώρα” ή “ξεκουβάλα και κουνήσου” στο πιο λαϊκό…

Να φτιάξουμε, λέει, έναν καθρέφτη νερού κάπου κεντρικά σαν αυτόν που έχει το Μπορντώ! Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην θέλει περισσότερο νερό στην πόλη αλλά ο Δ.Τ. το πάει πιο πέρα το πράγμα από ρυάκια και σιντριβάνια. Σε μια πλατεία με νερό όπου θα περπατάς ξυπόλητος και θα πλατσουρνάς χαρούμενος, μαζί με ένα εφέ ομίχλης κιόλας!

(Αυτό το τελευταίο δεν είναι και πολύ καλή ιδέα γιατί εδώ δεν είναι ακριβώς Μπορντώ, υπάρχει ο κίνδυνος να προκύψει αυτό που λέγαμε στον στρατό “πανικός και πυκνή ομίχλη”! Αλλά πάμε παρακάτω.)

Να συνεννοηθούμε πού θα το βάλουμε αυτόν τον ωραίο ανοιχτό χώρο/ πεδίο για πλατσούρισμα. Καταρχήν πρέπει να είναι κεντρικά ώστε να είναι ατραξιόν και σε… ίσωμα, αποκλείονται τα υψώματα της πόλης. Μετά, δεν μπορεί να είναι από τα Τραίνα/Σφαγεία και κάτω από Αερογέφυρα και εθνική ή ΔΑΚ για λόγους… κοινωνικοπολιτικούς. Δεν μπορεί να είναι κοντά σε εκκλησίες για παρεμφερείς λόγους.

Επίσης, δεν μπορεί να είναι σε Αη-Γιάννη Ρηγανά ή Αγ. Βαρβάρα γιατί θα έχει μέσα ζώα- όχι ανθρώπους που είναι ζώα, κανονικά ζώα, είναι εξοχή! Οπότε τι μένει; Η πλατεία Δημοκρατίας ή η Δημάδη ή ο Παναιτωλικός ή το Πάρκο!

Λοιπόν, διαλέξτε μια από αυτές τις περιοχές να την κάνουμε… νεροπερπάτημα ξυπόλητοι και η στήλη δηλώνει εθελόντρια! Αρκεί να παρθεί μια τέτοια απόφαση και οι κάθε είδους θαμώνες αυτών των περιοχών να τις δουν να ξηλώνονται και να μπαίνει ο “νεροπερίπατος”! Τι στον κόσμο! Θα δουλεύουμε 11 ώρες την μέρα τσάμπα για να το δούμε αυτό!

Να δούμε τις φάτσες όσων έχουν κάνει τις πλατείες αυτές κτήμα τους και θα μας βλέπουν να… κυλιόμαστε και να σπινάρουμε ξυπόλητοι με τα μαγιό μας στο έδαφος, θα είναι κάτι ανεκτίμητο!

η συντακτική δροσιστική μονάδα

*Οι απόψεις συνεργατών του agriniopress, δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι και απόψεις του site ή των συντακτών του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button