ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

O Δημ. Μασούρας της παράταξης Καρπέτα νέος γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου

Ο περιφερειακός σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Μασούρας, δικηγόρος από τη Βόνιτσα,  από την παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε» με επικεφαλής τον Κώστα Καρπέτα, εξελέγη γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, κατά την πρώτη συνεδρίαση του οργάνου, η οποία έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου 2024 στην Πάτρα.

Στην Περιφερειακή Επιτροπή εξελέγη τακτικό μέλος ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε» Κώστας Καρπέτας με αναπληρωματικούς τους συμβούλους Κώστα Διαμαντόπουλο (Ηλεία) και Νίκο Κοτρωνιά (Αχαΐα).


Ο κ. Καρπέτας απευθυνόμενος στα νεοεκλεγέντα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, ευχήθηκε καλή, παραγωγική και δημιουργική θητεία προσθέτοντας ευχές για καλή χρονιά με υγεία, ειρήνη και αισιοδοξία, ώστε «να ανταπεξέλθουμε τις αντιξοότητες, στη βαρβαρότητα που μας έχει κατακλύσει, αλλά και στις πολιτικές που διευρύνουν τις ανισότητες και τις οικονομικές και κοινωνικές διακρίσεις», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Μετά την εκλογή του στη θέση του γραμματέα ο κ. Μασούρας στη σύντομη τοποθέτησή του, ευχαρίστησε τον επικεφαλής της παράταξης Κώστα Καρπέτα για την τιμή που του έκανε να τον προτείνει για τη θέση, όπως επίσης και όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου που τον ψήφισαν καθώς και τα μέλη της λαϊκής συσπείρωσης που δεν τον ψήφισαν κατανοώντας, όπως είπε, ότι αυτό έγινε για πολιτικούς και όχι προσωπικούς λόγους. Πρόσθεσε δε, ότι θα εργαστεί για τη διαφύλαξη της δημοκρατικής λειτουργίας του οργάνου μαζί με τα άλλα δύο εξαίρετα μέλη του προεδρείου με τα οποία μάλιστα τυγχάνει να είναι και συνάδελφοι. Τέλος ευχήθηκε καλή θητεία στα μέλη του Συμβουλίου για την πρόοδο, το αγαθό και το καλό των πολιτών του τόπου μας.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button