ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Ο Αντώνης Τζογάνης νέος πρόεδρος στην Κοινότητα Αγρινίου

Μετά από εκλογές-θρίλερ και κλήρωση - άλλαξε ο πρόεδρος και στο Καινούργιο

Οι πληροφορίες περί πιθανής ανατροπής με την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου στην Κοινότητα Αγρινίου, μετά την σχετική εγκύκλιο του ΥΠΕΣ , σε συμμόρφωση σχετικής απόφασης του ΣτΕ, επιβεβαιώθηκαν.

Πριν απο λίγο σε μια εκλογική διαδικασία – θρίλερ, ο Αντώνης Τζογάνης, πρώτος σε σταυρούς Σύμβουλος της παράταξης της Χριστίνας Σταρακά , εξελέγη νεος πρόεδρος της Κοινότητας Αγρινίου. Η θητεία του θα διαρκέσει έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2012.


Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Τζογάνης εξελέγη με κλήρωση μετά από τρεις άκαρπες ψηφοφορίες, παρόντων δέκα Συμβούλων. Η πρώτη εκλογή έδωσε πέντε ψήφους στον κ. Τζογάνη, τρείς στην πρ. πρόεδρο Φ. Βλάχου ενώ υπήρχαν δυο λευκά ψηφοδέλτια. Στην δεύτερη ψηφοφορία το αποτέλεσμα ήταν ίδιο ενώ στην τρίτη το αποτέλεσμα ήταν 4-4 και δυο λευκά. Ετσι η διαδικασία οδηγήθηκε σε κλήρωση με τον κ. Τζογάνη να είναι ο τυχερός.

Με βάση το αποτέλεσμα και με δεδομένο οτι από την παράταξη της Χρ. Σταρακά απουσίαζε Σύμβουλος, καταγράφτηκαν στις δυο πρώτες ψηφοφορίες, δυο διαρροές απο την παράταξη που υποστηρίζεται απο τον νυν δήμαρχο.

Να σημειωθεί πως σε ακόμη μια Κοινότητα του δήμου Αγρινίου, το Καινούργιο, υπήρχε αλλαγή προέδρου. Ο πρώην πρόεδρος κ. Καραγκούνης δεν κατάφερε να επανακλεγεί και νέος πρόεδρος αναλαμβάνει ο κ. Δημ. Διαμάντης.

Συγχαρητήρια από τον Γραμματέα της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ

Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Ζήσιμος, με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας στη Δημοτική Κοινότητα Αγρινίου από το ιστορικό μέλος της Παράταξης Αντώνη Τζογάνη, του εύχεται καλή θητεία και επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων του.

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button