Ο αιώνιος Σάββας

Τέλος του παιχνιδιού προχθες στον Αγρίνιο και οι δημοσιογράφοι έχουν κατέβει στη μικτή ζώνη για δηλώσεις των παικτών του Ολυμπιακού. Ξαφνικά πετάγεται ο Σάββας Θεοδωρίδης, τσακώνει έναν από τους Αθηναίους του Τύπου, του πιάνει και το μικρόφωνο και του λέει “έλα να σου κάνω μια δήλωση”! “Μα κύριε Σάββα περιμένουμε τους παίκτες” του λέει ο δημοσιογράφος, κοιτώντας και το ρολόι του. “Δεν πειράζει εγώ πρέπει να σας πω κάποια σημαντικά”, απαντά ο Σάββας.
Τι να κάνει κι ο δημοσιογράφος του λέει “ε, καλά πες δυο λόγια…” και φυσικά με το που ανοίγει το μικρόφωνο μαθαίνουμε όλοι πόσο αδικήθηκε φέτος ο Ολυμπιακός και πως η ομάδα είναι ενωμένη και κανείς δεν μπορεί να της πάρει αυτό που έχει κλπ, κλπ.
Θύμισε λίγο από τον ημιτελικό κυπέλλου όταν πήγε στους δημοσιογράφους και είπε σε έναν εξ αυτών “ρώτα με αν παίξαμε όπως αξίζει σε πρωταθλητές”! Τον ρωτά λοιπόν εκείνος “σήμερα πιστεύετε ότι παίξατε όπως αρμόζει σε πρωταθλητές;” και ο αθεόφοβος Σάββας ξεκίνησε την απάντησή του με το περίφημο “χαίρομαι που μου κάνετε αυτή την ερώτηση…”!
Πάντως στην έξοδο και κοντά στο πούλμαν του ΟΣΦΠ ήταν πολλά παιδάκια για αυτόγραφα αλλά ήταν και κάποιος που σίγουρα ήταν με άλλη ομάδα. Όταν πλησίασε πολύ κοντά το πούλμαν της ομάδας στον κόσμο ακούστηκε κάποιος να λέει “κάτσε να κάνουμε στην άκρη μη μας πατήσει γιατί δεν πρέπει να υπάρχει χειρότερος  θάνατος να πας από αυτό το πούλμαν”!
η συντακτική παραολυμπιακή μονάδα
Χορηγούμενη
Share
Published by
agripress