Γεγονότα

Νοσοκομείο Μεσολογγίου: Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για μετακίνηση γιατρού στο Αγρίνιο

 

epi-nosokomeio-mesologgi

Με έγγραφό τους προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας , το οποίο κοινοποιείται και στον διοικητή και τους υποδιοικητές της 6ης ΥΠΕ , οι Εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Μεσολογγίου ζητούν την άμεση ανάκληση της απόφασης για μετακίνηση ιατρού από το νοσοκομείο Μεσολογγίου για πλήρη εφημέρευση στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Με ανακοίνωσή του, ο σύλλογος Εργαζομένων ζητά την επιστροφή όλων των μετακινημένων στις οργανικές τους θέσεις και για ακόμη μια φορά, την αποσύνδεση των δύο νοσοκομείων.

Η επιστολή του Συλλόγου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου:

Διοικητή Νοσοκ. Αιτωλοακαρνανίας

ΚΟΙΝ:   Διοικητή και Υποδιοικητές 6ης ΥΠΕ

ΘΕΜΑ: Απόφαση Γενικής Συνέλευσης Ιατρών Γ.Ν. Μεσολογγίου για την μετακίνηση του ιατρού Ζήση Φώτιου  για πλήρη εφημερευση στην Ν.Μ Αγρινίου.

Κύριε Διοικητά

Οι κάτωθι υπογράφοντες  Ιατροί του Γ.Ν. Μεσολογγίου ομόφωνα ,καταγγέλλουμε –καταδικάζουμε  την παράνομη απόφαση η οποία έρχεται σε αντίθεση  με την απόφαση της 6ης ΥΠΕ , για τον τρόπο που θα εφημερεύουν οι μονήρεις ειδικότητες.  Δηλαδή ότι  θα πραγματοποιούν εφημερίες στο Νοσοκομείο τους χωρίς να γίνεται επικάλυψη με τη άλλη Νοσηλευτική μονάδα.

Λαμβάνοντας υπ ’όψιν τα ανωτέρω και έχοντας σαν παράδειγμα το πρόσφατο παρελθόν δηλώνουμε:

Δεν είμαστε διατεθειμένοι να ξαναδούμε  το «έργο της Καρδιολογικής κλινικής»

Δεν είμαστε διατεθειμένοι να δεχτούμε περαιτέρω προσπάθεια υποβάθμισης του Νοσοκομείου μας.

Ζητάμε την άμεση ανάκληση της απόφασης και μέχρι να γίνει αυτό εμείς θα πραγματοποιούμε αποχή από τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία  08.30 έως 10:30 καθημερινά   αρχίζοντας Τρίτη 08-11-2016

Η ανακοίνωση των Εργαζομένων:

 

Την Πέμπτη 03/11/16 ήρθε στο Νοσοκομείο μας έγγραφο του Διοικητή του Νοσοκομείου Αιτ/νιας που μετακινεί για εφημερίες «εφεξής» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά τον μοναδικό ουρολόγο μας στο Αγρίνιο.

Μάλιστα αυτή η απόφαση βγήκε τη μέρα που στην Πάτρα γινόταν κινητοποίηση ενάντια στην υποβάθμιση των Δομών Υγείας, κάνοντας για μια άλλη φορά επίκαιρο το Παναιτωλοακαρνάνικο αίτημα για ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ.

Έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ενέργειες  όπως η μετακίνηση και άλλων εργαζομένων τόσο προς Αγρίνιο όσο  και σε άλλες υπηρεσίες. Συνολικός αριθμός 19 εργαζόμενοι.

Με βάση τα παραπάνω ο Σύλλογος μας:

-Καταγγέλλει την απόφαση αυτή που δημιουργεί τεράστια προβλήματα στο Νοσοκομείο μας και ζητά την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ

-Προσυπογράφει τη απόφαση της Συνέλευσης των Ιατρών του Νοσοκομείου μας για αποχή από τα Ε.Ι. μέχρι την ανάκληση της.

-Ζητά  για πολλοστή φορά το αυτονόητο.

Την επιστροφή όλων των μετακινημένων στις οργανικές τους θέσεις.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close