Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Νοσοκομείο Αγρινίου: Συνεχίζεται η επίδοση των αναστολών-προσλήψεις νοσηλευτριών

Δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια η απόφαση της αναπληρώτριας διοικήτριας των νοσοκομείων της Αιτωλοακαρνανίας Ελένης Φιλιπποπούλου, για τον ορισμό δυο δικαστικών επιμελητών που θα επιληφθούν την υπόθεση της επίδοσης των αναστολών συμβάσεων.

Η επίδοση αυτή αφορά στους υπαλλήλους του νοσοκομείου Αγρινίου, 37 τον αριθμό που δεν δέχονται να εμβολιαστούν. Οι υπόλοιποι ανεμβολίαστοι, 39 συνολικά, έχουν λάβει αναρρωτικές άδειες, που μάλιστα πρόκειται να ελεγχθούν, σύμφωνα με δηλώσεις του διοικητή της 6ης ΥΠΕ.


Οι περισσότερες αναστολές έχουν ήδη επιδοθεί, ενώ όπως είναι γνωστό για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, υπάρχουν πάλι αναπροσαρμογές στη λειτουργία του νοσοκομείου με σημαντικότερη την εκ νέου αναστολή στα τακτικά χειρουργεία.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται και η διαδικασία πρόσληψης προσωπικού, μέσω ειδικής πλατφόρμας, που καλείται να καλύψει τις ανάγκες που προκύπτουν, εξαιτίας των αναστολών.
Το εν λόγω προσωπικό συνάπτει τρίμηνη σύμβασης εργασίας με τον φορέα στον οποίο τοποθετείται, η οποία δύναται να παραταθεί για τρεις μήνες ακόμα. Το προσωπικό που προσλαμβάνεται δεν διαγράφεται από τους τηρούμενους καταλόγους, αλλά διατηρεί τη σειρά κατάταξής του σε αυτούς.

Τέλος, μέσω υπογραφής σύμβασης ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, την Δευτέρα αναλαμβάνουν καθήκοντα δυο νέες νοσηλεύτριες. Οι δυο νοσηλεύτριες είναι ειδικευόμενες στην Επείγουσα και Εντατική Νοσηλευτική.

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pistiolas omilia 1000x563 (1) Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button