ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Νοσοκομείο Αγρινίου: Δωρεά για θάλαμο αρνητικής πίεσης ασθενών με covid-19

Από το «Ίδρυμα Ιωάννη και Ελισάβετ Κάππα»

Σε αξιέπαινη δωρεά προς το Νοσοκομείο Αγρινίου προέβη το «Ίδρυμα Ιωάννη και Ελισάβετ Κάππα», το οποίο και προτίθεται να προχωρήσει σε κατασκευή θαλάμου αρνητικής πίεσης για νοσηλεία ασθενών με κορωνοϊό.

Tην δωρεά ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας στη συνεδρίαση της 8ης Οκτωβρίου 2020 που αποφάσισε και τη μετατροπή τετράκλινου θαλάμου σε αρνητικής πίεσης.

Το «Ίδρυμα Ιωάννη και Ελισάβετ Κάππα» είναι κοινωφελές φιλανθρωπικό ίδρυμα με έδρα το Αγρίνιο που ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Απρίλιο του 2014, έπειτα από επιθυμία των αδελφών Ιωάννη και Ελισσάβετ Κάππα.

Σκοπός του Ιδρύματος η οικονομική ενίσχυση άλλων ήδη λειτουργούντων και νόμιμα συσταθέντων στο Αγρίνιο Ιδρυμάτων όπως το Νοσοκομείο Αγρινίου, το Γηροκομείο Αγρινίου, το εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα», η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγρινίου, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας, καθώς και η απονομή χρηματικών βραβείων και υποτροφιών σε αριστεύσαντες μαθητές του Δήμου Αγρινίου, η αρωγή ασθενούντων και οικονομικά αδυνάτων ατόμων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button