ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ για δικαστικό χάρτη: «Δεν πρόκειται να ανεχτούμε τυχόν διαφοροποιήσεις»

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας χαιρετίζει τις πρόσφατες διαβεβαιώσεις αρμόδιων Κυβερνητικών παραγόντων για τη μη αλλαγή του Δικαστικού Χάρτη στην Περιφερειακή Ενότητα και τονίζει πως «δεν πρόκειται να ανεχτούμε τυχόν οπισθοχωρήσεις και διαφοροποιήσεις όταν έρθει στη Βουλή για την επίσημη ψήφισή του, ο νέος Δικαστικός Χάρτης της Χώρας».

Η ανακοίνωση:


«Σαν Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αιτωλοακαρνανίας χαιρετίζουμε τις πρόσφατες διαβεβαιώσεις αρμόδιων Κυβερνητικών παραγόντων για τη μη αλλαγή του Δικαστικού Χάρτη στην Περιφερειακή μας Ενότητα.

Ωστόσο όμως, γνωρίζοντας τις παλιδωνίες της Κυβέρνησης σε κρίσιμα θέματα της δημόσιας ζωής, δεν πρόκειται να αντεχτούμε τυχόν οπισθοχωρήσεις και διαφοροποιήσεις όταν έρθει στη Βουλή για την επίσημη ψήφισή του, ο νέος Δικαστικός Χάρτης της Χώρας.

Παράλληλα εφιστούμε την προσοχή στους Κοινοβουλευτικούς μας Εκπροσώπους και ιδιαίτερα τους Κυβερνητικούς, όπως βρίσκονται σε συνεχή ετοιμότητα και επαγρύπνηση προκειμένου να μην υπάρξει καμία αλλαγή στις Δικαστικές Δομές της Αιτωλοακαρνανίας.

Αντιθέτως, η ενίσχυσή τους με επιπλέον ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί ζητούμενο για την έγκαιρη και απρόσκοπττη απονομή Δικαιοσύνης σε όλες τις βαθμίδες τους».

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button