Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Ρίου ο Δημήτρης Μπάκος – Το έργο του μέχρι σήμερα

Και επίσημα νέος Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας είναι ο μέχρι πρότινος Αναπληρωτής Δρ. Δημήτρης Μπάκος.

Χθες Τετάρτη 1η Ιουνίου, δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ με το οποίο πλέον ο κ. Μπάκος, μηχανολόγος-μηχανικός, αναλαμβάνει χρέη Διοικητή παρότι εδώ και χρόνια τα ασκούσε από την θέση όμως του Αναπληρωτή.


Να θυμίσουμε πως από τις 30 Σεπτεμβρίου και ενώ η πανδημία βρισκόταν στο απόγειο της ο κ. Μπάκος ορίστηκε Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Ρίου ενώ προηγουμένως ήταν Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου.

Από τότε ο κ. Μπάκος διαχειρίστηκε με επιτυχία όλα τα κύματα της πανδημίας που «σφυροκοπούσαν» το ένα μετά το άλλο το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο που ήταν και Νοσηλευτήριο Αναφοράς για τον κορωνοϊό όχι μόνο για την Δυτική Ελλάδα αλλά γενικότερα για την Δυτικη- Νοτιοδυτική πλευρά της χώρας.

Πέρα από την πανδημία αυτά τα δύο σχεδόν χρόνια στη θητεία του κ. Μπάκου έπεσε η διαχείριση και των μη covid περιστατικών, των χειρουργείων και τώρα των long covid περιστατικών.

Όπως είναι φανερό το έργο του μέχρι σήμερα αναγνωρίστηκε και έτσι πλέον θα συνεχίζει την δουλειά του από τη θέση και επίσημα του Διοικητή.

dete.gr

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button