Γεγονότα

Νέο χτύπημα στους λαθροϋλοτόμους του Βάλτου

geg-lathroylotomoi-31-1-14aΤο Δασαρχείο Αμφιλοχίας συνεχίζει τις εντατικές προσπάθειες για να καθαρίσει το απόστημα που υπάρχει και αφανίζει τα τελευταία χρονιά τα δάση μας ειδικά στην περιοχή του ορεινού Βάλτου.

Και αυτό φαίνεται από μια ακόμη επιτυχημένη επιχείρηση που έγινε χθες το βράδυ 31/01/2014 οπού δασοφύλακες του Δασαρχείου Αμφιλοχίας ύστερα από συνεχή παρακολούθηση και συντονισμένες ενάργειες ακινητοποίησαν  φορτηγό αυτοκίνητο που μετέφερε  παράνομα υλοτομημένα καυσόξυλα 10 Χ.Κ.Μ αριάς.

geg-lathroylotomoi-31-1-14bΣε συνεργασία με το Α.Τ Εμπεσού και το Α.Τ Αμφιλοχίας συνέλαβαν τους παράνομους υλοτόμους και τους οδήγησαν ενώπιον της Δικαιοσύνης όπου θα τιμωρηθούν σύμφωνα με τις Διατάξεις της Δασικής Νομοθεσίας. Ακλούθησε κατάσχεση των Δασικών προϊόντων καθώς και του μεταφορικού μέσου.

Τέλος αξίζει να τονιστεί ότι για μια άλλη φορά η συνδρομή και συνεργασία των αστυνομικών οργάνων της Α.Δ Ακαρνανίας και των Τμημάτων δικαιοδοσίας της,  όπως επίσης και των ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε  υπήρξαν καθοριστικές στην αποτελεσματική καταστολή τέτοιων φαινομένων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button