ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Νέες εμβολιαστικές γραμμές στο Νοσοκομείο Αγρινίου: Οδηγίες για τη διαδικασία εμβολιασμού

Αρκετός κόσμος ήδη στο εμβολιαστικό κέντρο - Όσα πρέπει να γνωρίζουν όσοι σπεύδουν να εμβολιαστούν

Εκκινούν σήμερα , 5 Μαΐου, οι νέες εμβολιαστικές γραμμές που προστέθηκαν στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου, Ανδρέας Τσώλης, εξέδωσε ανακοίνωση για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας, προχωρώντας σε συστάσεις και δίνοντας απαραίτητες οδηγίες στους πολίτες που σπεύδουν να εμβολιαστούν.

Σημειώνεται ότι ήδη στο Νοσοκομείο Αγρινίου έχουν σχηματιστεί οι πρώτες ουρές, με αρκετό κόσμο να περιμένει εκτός του εμβολιαστικού κέντρου. Παράλληλα, απαιτείται μεγάλη προσοχή ελέω και της έντονης παρουσίας συνοδών όσων σπεύδουν να εμβολιαστούν και ως εκ τούτου απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή από όλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Προκειμένω να εμβολιαστούν με ασφάλεια όλοι οι πολίτες που προσέρχονται στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου Αγρινίου θα πρέπει:

  • Να προσέρχονται στο εμβολιαστικό Κέντρο το πολύ 10 λεπτά πριν το προκαθορισμένο ραντεβού προκειμένω να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να διευκολύνεται το προσωπικό του Νοσοκομείου στην διαχείριση των ραντεβού.
  • Να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, τον ΑΦΜ, και τον ΑΜΚΑ προκειμένω να συμπληρώνουν το δελτίο πριν την εισαγωγή τους στον χώρο του εμβολιασμού.
  • Να τηρούν όλα τα μέτρα Ατομικής Προστασίας.(μάσκα προσώπου, αντισηπτικό , αποστάσεις.)
  • Να τηρούν αυστηρά την ώρα του προκαθορισμένου ραντεβού.

Όλοι οι πολίτες πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες του προσωπικού προκειμένω να εξελίσσεται ομαλά η διενέργεια  του εμβολιασμού.

ΟΙ  ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΝΑΙ:

(1) ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ PFIZER

(2 )ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ASTRAZENEKA

(3) ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ JOHNSON & JOHNSON

Ζητούμε εκ των πρότερων Δημόσια συγγνώμη από όλους τους πολίτες για την οποιαδήποτε τυχόν ταλαιπωρία ή καθυστέρηση που θα υπάρξει, αλλά πρωτίστως  προέχει  για όλους μας η τήρηση των  κανόνων  για  ασφαλή  εμβολιασμό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button