ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Νέα συγκέντρωση για την παράταξη Πιστιόλα και περιοδεία σε τοπικές κοινότητες

Σε πλήρη ετοιμότητα για τη νέα Δημοτική περίοδο έχουν τεθεί στην Παράταξη «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» με επικεφαλής τον Κώστα Πιστιόλα.

Στόχος του Κώστα Πιστιόλα είναι να «ασκήσει μια δυναμική, εποικοδομητική και ουσιαστική αντιπολίτευση, μακριά από κραυγές και τοξικότητα, με μοναδικό στόχο να γίνει καλύτερη η καθημερινότητα του πολίτη του Αγρινίου».


Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, πριν λίγες μέρες, πραγματοποιήθηκε ακόμα μια συγκέντρωση της Παράταξης «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά», καθιερώνοντας με αυτόν τον τρόπο μια άτυπη συνεδρίαση της Δημοτικής Παράταξης που (θα) γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ο Κώστας Πιστιόλας, ξεδιπλώνοντας τη στρατηγική που θα ακολουθήσει η Παράταξή του ως μείζων αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου, ανέφερε για άλλη μια φορά πως «είμαι εδώ και θα είμαστε όλοι μαζί για να διεκδικήσουμε να σηκωθεί ο πήχης ψηλά για τον τόπο μας… Δεν θα επιτρέψουμε να πέσει τίποτα κάτω, θα κάνουμε σκληρή και δίκαιη αντιπολίτευση, με προτάσεις, αλλά και με συναίνεση όταν βλέπουμε ότι αυτό που γίνεται πάει μπροστά το τόπο».

Ταυτόχρονα, ο Κώστας Πιστιόλας, που είχε δεσμευτεί προεκλογικά πως «και την επόμενη μέρα θα είμαστε εδώ για όλες και όλους τους πολίτες του Δήμου Αγρινίου», εγκαινίασε τον «κύκλο» μετεκλογικών του περιοδειών, με πρώτο σταθμό το Κεράσοβο.

Θα ακολουθήσουν και άλλες περιοδείες το επόμενο χρονικό διάστημα σε Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, προκειμένου να υπάρχει τακτική επαφή με τους πολίτες, ούτως ώστε τα προβλήματά τους να φτάνουν άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

pistiolas3

pistiolas2

Χορηγούμενη

EURO 2024

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button