Γεγονότα

Νέα πρόστιμα σε επιχειρήσεις από την Διεύθυνση Ανάπτυξης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

geg-prostima-epixirisi
Νέα πρόστιμα για παραβάσεις σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Αιτωλοακαρνανία επέβαλε η Διεύθυνση Ανάπτυξης της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.

Συγκεκριμένα, επιβλήθηκε πρόστιμο 1160 ευρώ σε ιδιοκτήτη μονάδας πλύσης-διαλογής αμμοχάλικου που λειτουργεί σε περιοχή της Δ.Ε. Στράτου του Δήμου Αγρινίου, καθώς η μονάδα δεν έχει εφοδιαστεί με άδεια εγκατάστασης και δεν έχει υποβάλλει Υπεύθυνη Δήλωση συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά με την οποία να δηλώνεται η έναρξη λειτουργίας της.

Επίσης επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000 ευρώ σε κάτοικο της Βόνιτσας επειδή σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε φορτηγό ιδιοκτησίας του, διαπιστώθηκε να μεταφέρει καρτέλες και κιβώτια με αυγά, έχοντας συμπληρωμένο το δελτίο αποστολής με ελλιπή στοιχεία.

Τέλος, επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000 ευρώ σε αρτοποιό του Αγρινίου, διότι σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε φορτηγό ιδιοκτησίας του διαπιστώθηκε ότι μετέφερε άρτους και αρτοσκευάσματα έχοντας και αυτός συμπληρωμένο με ελλιπή στοιχεία (ημερομηνία-ώρα εκκίνησης-ποσότητα) το δελτίο αποστολής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button