Εκλογές

Nέα δημοσκόπηση: Σαφές προβάδισμα στον Κατσιφάρα και "μάχη" Κατσανιώτη-Χατζηλάμπρου

po-dimoskopisi-evoice

Με διαφορά 11 ποσοστιαίων μονάδων προηγείται ο νυν περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, έναντι του αντιπάλου του, σύμφωνα με δημοσκόπηση της e-voice, που παρουσιάζει το newpost.

Ο Απόστολος Κατσιφάρας στην πρόθεση ψήφου λαμβάνει 27,3%, ο Α. Κατσανιώτης 16,3 % και ακολουθούν ο Β. Χατζηλάμπρου με 14,5%, ο Θ. Σώκος με 11%, ο Χ. Ρήγας με 4,3% και ο Ν. Καραθανασόπουλος με 4%.

Στην ίδια δημοσκόπηση, καταμετράται και η πρόθεση ψήφου για τον δεύτερο γύρο.

Οι ερωτώμενοι απαντούν πως, σε περίπτωση μονομαχίας Κατσιφάρα – Κατσανιώτη, ο νυν περιφερειάρχης θα λάβει 42,4% και ο αντίπαλός του 31,4%. Κανέναν δεν θα ψηφίσει το 21,9% ενώ οι αναποφάσιστοι δεν ξεπερνούν το 4,3%.

Αντιστοίχως, σε περίπτωση που στο δεύτερο γύρο «κονταροχτυπηθούν» Κατσιφάρας και Χατζηλάμπρου, ο πρώτος θα λάβει 45,6% και ο δεύτερος 31,5%, ενώ κανέναν δεν θα ψηφίσει το 18,6%.  Παραμένουν στο 4,3 % οι αναποφάσιστοι.

Την ίδια ώρα, στην ερώτηση «πόσο ικανοποιημένοι είστε από το έργο του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα» το 38,8% απαντά «καθόλου», το 26,8% απαντά «λίγο», το 22,5% απαντά «αρκετά», ενώ μόλις το 8,15 των ερωτηθέντων δηλώνει «πολύ ικανοποιημένο».

dete.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button