Δυτική Ελλάδα

Νέα διακοπή στην ε.ο. Πατρών – Κορίνθου το Σαββατοκύριακο

epi-olympiaodos-ergaΔιακοπή Κυκλοφορίας στη ΝΕΟ Κορίνθου – Πατρών μεταξύ των κόμβων Σελιανιτίκων και Ρίου από το μεσημέρι του Σαββάτου 13/12 έως το μεσημέρι της Κυριακής 14/12 λόγω κατεδάφισης Γέφυρας του ΟΣΕ περί τη ΧΘ186,6 (περιοχή Λαμπίρι)

Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου από τις 16:00 έως το αργότερο τις 14:00 το μεσημέρι της επόμενης μέρας, δηλαδή της Κυριακής 14 Δεκεμβρίου, η κυκλοφορία και των δύο κατευθύνσεων μεταξύ των κόμβων Σελιανιτίκων (Χ.Θ. 183,0) και Ρίου (Χ.Θ. 206,5) στην Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών, θα διακοπεί προσωρινά και θα εξυπηρετείται μέσω παράκαμψης από την Παλαιά Εθνική Οδό.


Οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι απαραίτητες για την ασφαλή κατεδάφιση παλαιάς μεταλλικής γέφυρας του ΟΣΕ περί τη ΧΘ 186,6 από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΑΚΤΩΡ, μέλος της Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ).

Συνιστάται στους οδηγούς να αποφύγουν, ει δυνατόν, τις μετακινήσεις τους, στο ανωτέρω χρονικά διάστημα και τμήμα του οδικού δικτύου.

Όσοι χρειαστεί να διέλθουν από την περιοχή, τους ευχαριστούμε για την κατανόηση και τους παρακαλούμε να συμμορφώνονται προς τη σχετική προσωρινή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, να επιδείξουν αυξημένη προσοχή, καθώς και να δείξουν υπομονή σε τυχόν καθυστερήσεις.

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
pap spanakopita 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button