Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ναύπακτος: «Σκόνη και θρύψαλα» κι άλλο ηλιακό παγκάκι στο Γρίμποβο

Άλλο ένα ηλιακό παγκάκι έπεσε «θύμα» ανεγκέφαλων καταστροφέων χωρίς αιτία, στην περιοχή του Γριμπόβου στη Ναύπακτο.

Πριν από λίγο καιρό οι γνωστοί – άγνωστοι είχαν σπάσει το ένα από τα ηλιακά παγκάκια που υπήρχαν. Χθες βρέθηκε και δεύτερο ηλιακό παγκάκι πλήρως κατεστραμμένο.


Είναι μια θλιβερή εικόνα αν λάβει κανείς υπόψη του ότι πρόκειται για έναν χώρο άθλησης και ψυχαγωγίας παιδιών καθώς στον χώρο υπάρχει και παιδική χαρά ενώ δίπλα βρίσκεται και η πίστα επίδειξης και προπόνησης για τους ποδηλάτες, όπου συγκεντρώνονται πολλοί νέοι.

Ο χώρος φτιάχτηκε για να συχνάζουν εκεί οι νέοι και οι λιγότεροι νέοι, αλλά και τα παιδιά, όμως δυστυχώς υπάρχουν και κάποιοι που προφανώς ανήκουν στην κατηγορία των καταστροφέων και που δεν τους ενδιαφέρει η άθληση και η αναψυχή που δεν αφήνουν τίποτα όρθιο.

Το κακό είναι ότι μέχρι πριν από λίγο καιρό, οι καταστροφές των υποδομών δεν αφορούσε την περιοχή της Ναυπάκτου. Δυστυχώς όμως το φαινόμενο αυτό επεκτείνεται παντού. Πλέον και η Ναύπακτος βρίσκεται ανάμεσα στις πόλεις που φιλοξενούν αυτή την κατηγορία ανθρώπων και αν το κακό δεν χτυπηθεί στην ρίζα του δεν θα σταματήσει στην καταστροφή ενός παγκακιού.

Δήμος, Αστυνομία πρέπει να λάβουν τώρα μέτρα για τον εντοπισμό των ανθρώπων αυτών και την παραδειγματική τους τιμωρία, ενώ και οι πολίτες πρέπει να συνεργάζονται με τις Αρχές στην περίπτωση που εντοπίσουν κάποιο περιστατικό καταστροφής.

aixmi-news.gr

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

 1. Η Αστυνομία δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
  Αν δεν γίνουν σωστές κοινωνίες!
  1ον Από την Οικογένεια (Αν Υπάρχει ακόμα)
  2ον Από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση!! (Αν υπάρχει ακόμα!)
  3ον Από την Ορθόδοξη Πίστη μας (Αν Υπάρχει ακόμα!)
  Εγώ πιστεύω ότι τίποτα από αυτά δεν υπάρχει πλέον γιατί η Κεντρική εξουσία με πολύ τέχνη και κόπο κατάφερε μέχρι και σήμερα να τα καταστρέψει ΌΛΑ αυτά γιατί έτσι έχουν αποφασίσει οι ειδικοί!!!! Της καταστροφής και της Ισοπέδωσης. Όμως όλα αυτά κάποτε θα έρθουν τούμπα, αλλά θα είναι ΑΡΓΆ για δάκρυα. Καλό σας Βράδυ με Υγεία και Αγάπη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button