ΑτζένταΕξελίξειςΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Στη Ναύπακτο ο υφυπ. Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης και ο Γενικός Γραμματέας Ι. Συναδινός

Αναμένεται η εξαγγελία κατασκευής ελαστικού τάπητα στον στίβο του Παπαχαραλάμπειου

Τη Ναύπακτο αναμένεται να επισκεφθεί αύριο το απόγευμα, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός.

Οι κ. Βασιλειάδης και Συναδινός θα έχουν συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου και την επιτροπή σταδίου, στο Παπαχαραλάμπειο, όπως και συνάντηση με τον δήμαρχο Ναυπακτίας στο Δημαρχείο, ενώ θα υπάρξει συνέντευξη τύπου και δηλώσεις στο κτίριο “Ναυπακτία” στο λιμάνι της πόλης, κάνοντας τον απολογισμό τριετίας.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται, ο κ.Βασιλειάδης αναμένεται να εξαγγείλει ένα μεγάλο έργο στο στάδιο που δεν είναι άλλο από την κατασκευή του ελαστικού τάπητα (ταρτάν) στον στίβο, κάποια άλλα έργα υποδομής και αναβάθμισης του γηπέδου τα οποία κι αυτά έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, όπως η ενεργειακή αυτονομία του σταδίου με την κατασκευή φωτοβολταικού και η επισκευή του μανδρότοιχου στην βορειοδυτική πλευρά,ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφτεί και προαύλια σχολείων που έχουν γίνει αθλητικοί χώροι, δημιουργώντας ο δήμος Ναυπακτίας, «έναν μπούσουλα» ουσιαστικά στη Γ.Γ.Α. για την μεταφόρφωση των προαυλίων σχολείων σε αθλητικούς χώρους και γήπεδα.

Η ανακοίνωση της επιτροπής σταδίου για την επίσκεψη Βασιλειάδη – Συναδινού:

Η Επιτροπή Διοίκησης του «ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΕΙΟΥ» Εθνικού Σταδίου Ναυπάκτου σας καλεί την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018 και ώρα 18:30 στην αίθουσα «ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ» σε συνάντηση για τον απολογισμό του έργου της 2015-2018.

Θα παραβρεθούν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός και ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Παναγιώτης Λουκόπουλος.

Θα ακολουθήσει συζήτηση σχετικά με τις αθλητικές υποδομές της πόλης.

nafpaktianews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button