Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ναυπακτία-Δημοτική Ενότητα Χάλκειας: Μια ταμπέλα… δίχασε τρία χωριά

Αντιδράσεις καταγράφτηκαν από χθες στα χωριά της Κάτω Βασιλικής και του Τρικόρφου με την τοποθέτηση πινακίδων που ενημερώνουν τους διερχόμενους οδηγούς για τα όρια του χωριού της Γαβρολίμνης.

Οι συγκεκριμένες ταμπέλες τοποθετήθηκαν την περασμένη Παρασκευή και όπως έγινε γνωστό από τον αντιδήμαρχο Χάλκειας και τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών τοποθετήθηκαν χωρίς να έχουν ενημερωθεί οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Ναυπακτίας.

Όπως είπε ο κ. Τραχύλης ήδη έχει κάνει αίτημα για να απομακρυνθούν από το σημείο όσες πινακίδες τοποθετήθηκαν παράνομα εφόσον ο Δήμος δεν γνώριζε τίποτα. Όμως δυστυχώς κάποιοι πρόλαβαν και τις ξήλωσαν και συγχρόνως μια από αυτές την κατέστρεψαν.

Το nafpaktianews.gr, γράφει σχετικά: “Το πρωί της Κυριακής στο σημείο ήρθε η αστυνομία για να καταγράψει το περιστατικό και σίγουρα θα έχουμε και συνέχεια. Έχουμε όμως δύο δεδομένα το ένα ότι τοποθετήθηκαν όπως μας ενημέρωσαν Τραχύλης και Χοχτούλας ταμπέλες χωρίς την έγκριση της αρμόδιας υπηρεσίας αλλά και το ότι μια ταμπέλα από αυτές που τοποθετήθηκαν καταστράφηκε από αγνώστους”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button