Δυτική Ελλάδα

Ναύπακτος: Έντονες διαφωνίες για την πλωτή εξέδρα στο Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου

epi-ploti-exedra

Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη συζητήθηκε σήμερα στο Λιμενικό Ταμείο Ναυπάκτου η ανάθεση της μελέτης πλευστότητας, αγκύρωσης και αντοχής για την τοποθέτηση της πλωτής εξέδρας στο Λιμάνι. Πρόκειται για μια τυπική μελέτη, η οποία σύμφωνα με την πρόταση ανατέθηκε έναντι ποσού 1200€ + ΦΠΑ.

Στο συμβούλιο παραβρέθηκε για άλλη μια φορά ο Πολ. Μηχανικός κ. Νίκος Τσερπέλης και ο μηχανικός κ. Θεόδωρος Κάντζος.
Ο κ. Τσερπέλης ερωτηθείς από τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου ποιους εκπροσωπεί ανέφερε ότι εκπροσωπεί τον εαυτό του. Σε έντονο κλίμα ο κ. Τσερπέλης αμφισβήτησε για άλλη μια φορά την διαδικασία, λέγοντας ότι δεν συμφωνεί με αυτή, ενώ σε φραστική αντιπαράθεση με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Φράγκο του είπε ότι του αφαιρεί το δικαίωμα να διαχειρίζεται να χρήματα του!!!

Η απάντηση του κ. Φράγκου ήταν ότι οι αποφάσεις είναι συλλογικές. Για τις τοποθετήσεις του κ. Τσερπέλη οργισμένη ήταν η αντίδραση και του Αντιπροέδρου του ΔΛΤΝ κ. Γεωργίου Ασημακόπουλου, ο οποίος σηκώθηκε όρθιος και τον ρώτησε τι θες επιτέλους και του είπε άσε μας να κάνουμε τη δουλειά μας.

Εντύπωση, ωστόσο, προκάλεσε η τοποθέτηση του κ. Θεοδώρου Κάντζου, ο οποίος επίσης διαφωνεί με τον τρόπο που γίνεται το έργο, ενώ ευθαρσώς ανάφερε ότι θα γίνει καταγγελία από μηχανικούς για το έργο στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο και στο Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων.

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του κ.Φράγκου, ο οποίος του είπε ότι είναι γνωστή η θέση του κ. Κάντζου για την τοποθέτηση της πλωτής εξέδρας στο Λιμάνι, του επεσήμανε μάλιστα ότι σύμφωνα με πληροφορίες του εξέφραζε την βεβαιότητα στους συναδέλφους του ότι αυτό το έργο δεν πρόκειται να αδειοδοτηθεί από το ΚΑΣ.

Στο άκουσμα των καταγγελιών ο κ. Φράγκος επετέθη στον κ. Κάντζο, του είπε να κάνετε ότι νομίζετε και αυτό που ξέρετε πολύ καλά. Δικαιώνονται οι χαρακτηρισμοί Αντιδημάρχου για κάποιες συμπεριφορές μηχανικών. Ο Πρόεδρος του ΔΛΤΝ μετά το άκουσμα περί καταγγελιών αφαίρεσε τον λόγο από τον κ. Τσερπέλη και κ. Κάντζο και η ανάθεση ψηφίστηκε ομόφωνα.
Πλέον περιμένουμε τις καταγγελίες και για αυτό το έργο…

npress.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button