ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Ν. Καραπάνος: «Να συζητηθεί η πρόταση μας για το Τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Μεσολογγίου»

«Διαφορετικά, αποχωρούμε από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου»

Ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Δήμος για τα Παιδιά μας», Νίκος Καραπάνος κατέθεσε σήμερα αίτηση προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσολογγίου ώστε στην ημερήσια διάταξη της αυριανής συνεδρίασης του σώματος να συμπεριληφθεί ως θέμα η κοστολογημένη πρόταση του συνδυασμού για το Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου, όπως η κείμενη νομοθεσία ορίζει προκειμένου να τεθεί στην κρίση του σώματος.

Επίσης στην αίτηση ο κ. Καραπάνος ενημερώνει τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου ότι επιφυλάσσεται για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματος εις βάρος του, εάν δεν συμπεριλάβει την πρόταση στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης.


Σχολιάζοντας την ενέργεια του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου σε δήλωσή του ο κ. Καραπάνος τονίζει:

«Την απόλυτη θεσμική εκτροπή διέπραξε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσολογγίου, ο οποίος υπακούοντας στις εντολές του κυρίου Λύρου, καταστρατηγώντας κάθε έννοια νομιμότητας, δεν περιέλαβε στην ημερήσια διάταξη της αυριανής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου τεκμηριωμένη πρόταση για το Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου μας για το 2021.

Επειδή η ψήφιση του τεχνικού προγράμματος και ακολούθως του προϋπολογισμού του δήμου για το 2021 αποτελούν την κορυφαία διαδικασία καλώ τον πρόεδρο του σώματος όπως εντός της ημέρας προβεί σε ΟΡΘΉ ΕΠΑΝΆΛΗΨΗ της πρόσκλησης για την αυριανή συνεδρίαση, όπως άλλωστε του αιτηθήκαμε και επίσημα.

Εάν δεν συμβεί αυτό, τότε η παράταξή μας ΔΕΝ θα συμμετάσχει στην αυριανή συνεδρίαση ως μια πρώτη αντίδραση, στην αυθαίρετη και στερούμενη κάθε έννοιας νομιμότητας, απόφαση του κ. Τσώλουνα αποκλείσει το δικαίωμα στη δημοκρατική έκφραση, στο κορυφαίο όργανο διοίκησης του δήμου.
Πιστεύω ότι δεν θα είμαστε μόνοι μας.»

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button