Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Μυθική ανακοίνωση σε γήπεδο: «Ν όπως Νανά Μούσχουρη, Ρ όπως Ρούλα Πισπιρίγκου, Α όπως Αναστάσιος Κανάκης, εμποδίζει» (video)

Ένα επικό σκηνικό σημειώθηκε σε ποδοσφαιρικό γήπεδο της Καβάλας με ανακοίνωση… κλάμα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης Αετός Οφρυνίου-Βραδίας Νέας Περάμου.
Σε δεύτερη μοίρα πέρασε η αναμέτρηση Αετός Οφρυνίου-Βρασίδας Νέας Περάμου στην Καβάλα, καθώς ο εκφωνητής ήταν αυτός που φρόντισε να κλέψει την παράσταση.

Αρχικά κατά την είσοδο των δύο ομάδων, ο εκφωνητής πρόσφερε άφθονο γέλιο στον κόσμο που ήταν στο γήπεδο, όταν ανέφερε από τα μεγάφωνα τους χορηγούς κάνοντας χιουμοριστικές και έξυπνες στιχομυθίες.


Ωστόσο, το αποκορύφωμα ήρθε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, όταν κλήθηκε να πει την πινακίδα ενός αυτοκινήτου που ενοχλούσε.

Για να γίνουν πιο κατανοητά τα γράμματα της πινακίδας του οχήματος άρχισε να λέει διάφορα ονόματα: «Ανακοίνωση, το ΝΡΑ… εμποδίζει. Επαναλαμβάνω, το Ν όπως Νανά Μούσχουτη, το Ρ όπως Ρούλα Πισπιρίγκου, το Α όπως λέμε Αναστάσιος Κανάκης εμποδίζει».

gazzetta.gr

Χορηγούμενη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button