ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Τα My market Χορηγός Φροντίδας και Πολιτισμού

Τα My market στηρίζουν ως «Χορηγός Φροντίδας» την 6η Μπιενάλε της Αθήνας, το μεγαλύτερο διεθνές καλλιτεχνικό γεγονός σύγχρονου πολιτισμού στη χώρα μας που πραγματοποιείται φέτος στο κέντρο της πόλης, δίνοντας ζωή σε ιστορικά κτήρια.

Τα My market επέλεξαν να στηρίξουν τη φετινή έκθεση η οποία φέρει τον τίτλο «ΑΝΤΙ»,  στέλνοντας το δικό τους μήνυμα: Η  αλλαγή, η εξέλιξη και η προσαρμογή στα νέα δεδομένα με τρόπους «αντισυμβατικούς» αποτελεί μονόδρομο για τις επιχειρήσεις του σήμερα. Τις επιχειρήσεις που τολμούν, αναπτύσσονται, προσαρμόζονται αλλά και επηρεάζουν με το δικό τους τρόπο την κοινωνία και την καθημερινότητα των πολιτών της…


Ένα από τα βασικά οχήματα της χορηγίας των My market αποτελεί το έργο του Sirous Namazi, «Leaning Horizontal». Πρόκειται για γλυπτό που παρουσιάζει ένα σύστημα ραφιών super market γεμάτο προϊόντα. Το γλυπτό είναι τοποθετημένο ώστε να στηρίζεται στον τοίχο, με γωνία κλίσης 45 μοιρών.

Τα Μy Market προσκαλούν όχι μόνο τους Αθηναίους, αλλά και κάθε επισκέπτη της πόλης από κάθε γωνιά της Ελλάδας να περιηγηθούν σε κτίρια-σύμβολα της Αθήνας και να απολαύσουν μία περιπετειώδη διαδρομή στη σύγχρονη ψηφιακή κουλτούρα, σκηνοθετημένη μέσα από την τέχνη.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button