Μπάσκετ: «Γεμάτο» αγωνιστική δράση διήμερο για τον Κρόνο Αγρινίου

«Γεμάτο» ήταν το Σαββατοκύριακο για τον Κρόνο Αγρινίου, με αγωνιστική δράση τόσο για την ανδρική ομάδα, όσο και για τις ακαδημίες.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:


«Η Ανδρική μας ομάδα Καλαθοσφαίρισης, μετά τη μεγάλη νίκη που πραγματοποίησε εκτός έδρας επί της Α.Ε. Καναλακίου το Σάββατο 17-02-2024, συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα επικρατώντας εντός έδρας της ομάδας του Πύρρου Αρταίων το Σάββατο 24-02-22024, διατηρώντας την 4η θέση της στην βαθμολογία του πρωταθλήματος της Α΄ Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε.

Σήμερα η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης του Σωματείου μας, συμμετείχε στο Tουρνουά Jamboree MiniBasket (U12), ύστερα από πρόσκληση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, που διεξήχθη στο κλειστό του Δ.Α.Κ. Μεσολογγίου.

Μετά τη συμμετοχή των μικρών αθλητών και αθλητριών μας στο διαγωνισμό βολών και τριπόντων, ακολούθησε αγώνας με την αντίστοιχη ομάδα του ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασος Αγρινίου.

Συγχαρητήρια στους αθλητές και αθλήτριες του Σωματείου μας, καθώς και στους αθλητές των υπόλοιπων ομάδων, ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασος Αγρινίου, Α.Ο. Αγρινίου, Α.Μ.Σ. Αίολος Αστακού, Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης, Π.Α.Σ. Ναυπάκτου και Α.Λ.Φ.Α. 93, που συμμετείχαν στο τουρνουά!»

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Κρόνος Αγρινίου Μπάσκετ