Δυτική Ελλάδα

Mητσοτάκης σε αστυνομικούς: "Δεν χωρούν συνθήκες πολιτικού ρεβανσισμού στην Αστυνομία"

po-mitsotakis-astynomikoi1Αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, την 6-10-2016 σε ξενοδοχειακό χώρο  στο Αγρίνιο, πραγματοποίησε σε άριστο κλίμα,  συνάντηση εργασίας  με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ.  Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κατά την συνάντηση, ενημερώθηκε ο κ. πρόεδρος  για τα προβλήματα των Αστυνομικών Υπαλλήλων που υπηρετούν στην Δ.Α Ακαρνανίας, καθώς και το θέμα της  μη τήρησης από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ των αποφάσεων του Σ.Τ.Ε  όπου σύμφωνα με αυτές, οι μειώσεις των μισθών των ένστολων κρίνονται ως παράνομες και αντισυνταγματικές και θα πρέπει να επανέλθουν στους μισθούς του Αυγούστου του έτους 2012.

Επίσης ,του γνωστοποιήθηκε  ότι ο Έλληνας Αστυνομικός ως εργαζόμενος , μάχεται επιδεικνύοντας  αξιόλογο έργο για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και την διατήρηση της κοινωνικής ευταξίας, πληρώνοντας μάλιστα μέχρι σήμερα ένα βαρύ φόρο αίματος.

Η ανακοίνωση της Ένωσης συνεχίζει:

“Του καταστήσαμε σαφές ότι ο Έλληνας Αστυνομικός έχει απαξιωθεί, κυρίως με ευθύνη των κομμάτων  του Δημοκρατικού τόξου και πολλές φορές έχει χρησιμοποιηθεί «ως σάκος του μποξ» με αποτέλεσμα την καταρράκωση του ηθικού του, με απρόβλεπτες συνέπειες για την κοινωνία καθώς και για τον θεσμό της Ελληνικής Αστυνομίας.
po-mitsotakis-astynomikoi2  Ο  κ. Πρόεδρος αφού μας άκουσε με προσοχή και επ΄ ευκαιρίας της συνάντησης μας, δήλωσε ότι «ευχαριστεί θερμά  τους άντρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας  για την καθημερινή αυταπάρνηση και προσήλωση στο καθήκον υπέρ της Ελληνικής κοινωνίας και  τόνισε ότι είναι υπέρμαχος της αρχής της νομιμότητας όπως αυτή εκφράζεται από το Σύνταγμα της Ελλάδος, όπου την ευθύνη άσκησης και επιβολής  του νόμου εκτός των Δικαστικών αρχών, την έχουν και τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας»

Επίσης  ο κ. Πρόεδρος συμπλήρωσε  ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  έπρεπε να αποδίδει τιμή και όχι να «πετροβολεί» ανάλογα με τις πολιτικές σκοπιμότητες της την Ελληνική Αστυνομία δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την ιδεοληπτική τους πολιτική κουλτούρα».

Ο κ. Πρόεδρος μας τόνισε, ότι  στην περίπτωση όπου ο Ελληνικός λαός κατατάξει την Νέα Δημοκρατία στην θέση της κυβέρνησης, οι αποφάσεις του Σ.Τ.Ε θα υλοποιηθούν σε προτεραιότητα και σε χρόνο όπου η Ελληνική οικονομία το επιτρέπει, σημειώνοντας ότι η απόφαση του Σ.Τ.Ε υλοποιήθηκε κατά 50% από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας την 30-11-2014.

Τέλος ο κ. Πρόεδρος δήλωσε σκωπτικά, ότι σε μελλοντική  κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, δεν χωρούν στους κόλπους της Δημόσιας Διοίκησης, συνθήκες «Πολιτικού ρεβανσισμού», οι οποίες επικρατούν με ευθύνη της  σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , και θεωρεί ότι οι άξιοι και οι ικανοί θα πρέπει να  ανταμειφθούν.

Η ‘Ένωση μας,  θα επιδιώξει συναντήσεις και με πολιτικούς αρχηγούς των άλλων κομμάτων, κατά την διάρκεια των επισκέψεών τους στο Αγρίνιο και θα τους ενημερώσει για τις   θέσεις και τις προτάσεις μας.”

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close