Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος- εκφράζει τη θλίψη του ο Σπ. Κωνσταντάρας

Εκοιμήθη χθες ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος, σε ηλικία 71 ετών.

O Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος από το 1998 ανέλαβε τη Γραμματεία της Συνοδικής Επιτροπής Χριστιανικής Αγωγής της Νεότητος, της Συνοδικής Υποεπιτροπής για τη χρηματοδότηση των χριστιανικών οικογενειών της Θράκης με την απόκτηση 3ου τέκνου, της Συνοδικής Υποεπιτροπής επί των Ολυμπιακών Αγώνων, της Συνοδικής Υποεπιτροπής Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων και της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Γάμου, Οικογενείας, Προστασίας Παιδιού και Δημογραφικού Προβλήματος.

Επίσης, εξελέγη πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Τάσος Γεωργιάδης».
Για την πλούσια κοινωνική του δράση έχει βραβευθεί από το Εμπορικό Επιμελητήριο Νομού Ευβοίας και πρόσφατα από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Τη θλίψη του για την εκδημία του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλου εξέφρασε ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας. Με ανάρτησή του στο facebook θυμίζει πως ο εκλιπών ιεράρχης ήταν ομιλητής στις Εκδηλώσεις Αγίου Κοσμά Αιτωλού τον Αύγουστο του 2018.

“Για τριάντα και πλέον έτη ασχολήθηκε με τους νέους και τα προβλήματά τους, ως ιερέας, πνευματικός, κατηχητής και εκπαιδευτικός, ενώ παράλληλα κλήθηκε να μιλήσει σε σχολές γονέων, ιερατικά και νεανικά συνέδρια σε πολλές Ιερές Μητροπόλεις της Ελλάδος. Εκφράζω την θλίψη μου για την εκδημία του σπουδαίου Ιεράρχη,” ανέφερε ο κ. Κωνσταντάρας .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button