Missing Alert για 31χρονο που εξαφανίστηκε στον Μύτικα- Συναγερμός για τον εντοπισμό του

Κινητοποίηση επικρατεί στον Μύτικα του Δήμου Ξηρομέρου για τον 31χρονο Μάικλ Μπόγιο που αγνοείται από τις 7 Σεπτεμβρίου.

Οι οικείοι του, οι οποίοι τον αναζητούν εναγωνίως, έχασαν τα ίχνη του όταν εξαφανίστηκε στις 7/9 πρωινές ώρες.


Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για τον εντοπισμό του, καθώς σύμφωνα με την οικογένειά του, συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Η ανακοίνωση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

«Στις 07/09/2023, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, ο Μάικλ Μπόγιο, 31 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 07/09/2023 για την εξαφάνιση του Μάικλ Μπόγιο και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Πληροφορίες αναφέρουν πως ενδεχομένως, να βρίσκεται στην περιοχή της Αθήνας.

Ο Μάικλ Μπόγιο έχει ύψος 1,87 μ., είναι αδύνατος, έχει ξανθά μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε τζιν σορτσάκι, μπλε κοντομάνικη μπλούζα και μαύρα αθλητικά παπούτσια, μάρκας adidas.»

Για την εξαφάνισή του έχει σημάνει «Missing Alert».

Όποιος έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει με το Missing Alert όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017» αλλά και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

 

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Μάικλ Μπόγιο Μύτικας