Μύτικας: Προσπάθησε να θάψει νεκρή αγελάδα σε παραλία

Προ ημερών, και ειδικότερα την Τετάρτη 20.12, μεσημεριανές ώρες προσπάθησε κάποιος να θάψει μεγάλο ζώο (αγελάδα) ψόφιο, στην παραλία Μύτικα, στο σημείο που το καλοκαίρι υπάρχουν ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Υπάρχουν φωτογραφίες και video από κάμερες, που αποδεικνύουν, ότι ο εν λόγω μετέφερε το ζώο στην παραλία, ενώ ισχυριζόταν ότι το βρήκε εκεί και ότι του έδωσε κάποιος εντολή να το θάψει στην παραλία, σύμφωνα με όσα αναφέρει καταγγελία στο Mytikaspress.blogspot.com.


Αναφέρει ακολούθως το κείμενο της καταγγελίας:

Στην επισυναπτόμενη φωτογραφία (κρέμεται η ουρά του ζώου), είναι την ώρα που το ξαναφόρτωσε και έφευγε μετά από τις φωνές που του βάλαμε.

Η παραλία φαίνεται θεωρείται από κάποιους κατοίκους σκουπιδότοπος και πετάμε (θάβουμε) ότι θέλουμε.

Η παραλία πρέπει να γίνει τουριστικός προορισμός, με ήπιο φωτισμό και πεζοδρόμηση ώστε οι περιπατητές, που είναι πολλοί το καλοκαίρι, ακόμη και τώρα το χειμώνα, να μην χρειάζεται να ανάβουν τα κινητά τους για να μην πέσουν σε κανένα παρατημένο ιστό ομπρελών (που αφήνουν παραθεριστές για να έχουν την ίδια θέση και το ερχόμενο καλοκαίρι).

Αυτές οι νοοτροπίες θα επιτρέψουν και άλλες ιχθυοκαλλιέργειες!!!

Αυτό πρέπει να τελειώσει και η γενιά που σκέφτεται έτσι, να δώσει την σκυτάλη στις νεότερες γενιές, που σέβονται το περιβάλλον και πίνουν τον καφέ τους με ΧΑΡΤΙΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ.»

 

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Μύτικας