ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Απουσίαζε ο μηνυτής Ν. Καραπάνος από τη δίκη της «πλαστογραφίας»

Αναβλήθηκε για τις 13 Δεκεμβρίου 2019, η εκδίκαση της μήνυσης που υπέβαλε ο δήμαρχος, Νίκος Καραπάνος στον πρώην δήμαρχο και επικεφαλής παράταξης της αντιπολίτευσης, Παναγιώτη Κατσούλη, για πλαστογραφία.

Να υπενθυμίσουμε ότι η υπόθεση αφορά στο αίτημα που είχαν καταθέσει όλοι οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, ζητώντας να συνεδριάσει εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο, προκειμένου ο δήμαρχος να ενημερώσει το Σώμα για τις πλημμύρες του 2016.

Το αίτημα έφερε τις υπογραφές όλων των συμβούλων της αντιπολίτευσης, ωστόσο ο δήμαρχος έκανε μήνυση στον κ. Κατσούλη, κατηγορώντας τον ότι πλαστογράφησε τις υπογραφές των Γιάννη Τέγα και Παντελή Σαλαγιάννη.

Η δικάσιμος είχε προσδιοριστεί για σήμερα Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018, όμως ο δήμαρχος που ήταν και μηνυτής ζήτησε αναβολή δια του δικηγόρου του, Λεωνίδα Βλάχου, επειδή απουσίαζε για υπηρεσιακούς λόγους εκτός Μεσολογγίου.

Μάρτυρες ήταν όλοι οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης που ήταν παρόντες, εκτός από τους κ.κ. Τέγα και Σαλαγιάννη, ενώ και ο Π. Παπαδόπουλος απουσίαζε αιτιολογημένα προσκομίζοντας στο δικαστήριο τα σχετικά δικαιολογητικά.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

.aixmi-news.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ετικέτες

Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close