ΑθλητισμόςΡοή Ειδήσεων

Μετάλλιο για τον Χρήστο Καραντάλη του Ηρακλή Αγρινίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου–Ζίτσου

Συνέχεια των επιτυχιών για τον Ηρακλή Αγρινίου αυτή τη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου–Ζίτσου ανδρών. Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ζίου–Ζίτσου ανδρών-γυναικών, διεξήχθη στις 15 και 16 Φεβρουάριου στο κλειστό στάδιο Παλαιού Φαλήρου Σοφία Μπεφον .

Ο Αγρινιώτικος σύλλογος έλαβε μέρος με τρεις αθλητές και παρά την μεγάλη δυσκολία του συγκεκριμένου πρωταθλήματος, λόγω παρά πολλών συμμέτοχων σε όλες τις κατηγορίες και την υψηλή ποιότητα των αθλητών, οι αθλητές του Γιώργου Καψιμάλη διακρίθηκαν.

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Καραντάλης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ne waza sustem στην κατηγορία  των 94 κιλών. Στην κατηγορία συμμετείχαν δεκαέξι αθλητές.

Ο Χρήστος Καραντάλης ξεκίνησε με ήττα στην αρχή αλλά συνέχισε με πέντε συνεχόμενες νίκες με εξαιρετικές εμφανίσεις στη συνέχεια που τον οδήγησαν στο χάλκινο μετάλλιο.

όπως δηλώνει ο εδώ προπονητής του Γιώργος Καψιμαλης ο Χρήστος Καρανταλης λόγω της δουλειάς του το τελευταίο χρονικό διάστημα ανεβοκατεβαίνει στην Αθήνα όπου όταν βρίσκεται εκεί προπονείται στο team modelika bjj υπό της οδηγίες του Εdie Μotelika.

Πολύ καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα από τον εικοσάχρονο και πολλά υποσχόμενο Παναγιώτη Κούση στο ne waza sustem στα -77 κιλά κατακτώντας την τέταρτη θέση σε κατηγορία με 14 αθλητές κάνοντας δύο νίκες και δύο ήττες με ελάχιστη διαφορά στους πόντους.

Ο τρίτος αθλητής Δημήτρης Τσιοβουλος αγωνίσθηκε στο fight sustem στα -85 κιλά κατακτώντας την τρίτη θέση.

Ο Ηρακλής Αγρινίου όπως και ο προπονητής του Καψιμαλης Γιωργος είναι κρατικά αναγνωρισμένοι στο άθλημα του Ζίου–Ζίτσου καθώς και στο Brazilian jiu-jitsu (ΓΓΑ ΦΥ55) και μέλος της ΕΦΕΟΖΖ από το 2006.

Ικανοποιημένος ο προπονητής τους Γ. Καψιμάλης έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές του στην ομοσπονδία του Ζίου–Ζίτσου για την άψογη διοργάνωση και καλή επιτυχία στον Χρήστο Καρανταλη ο οποίος των Μαρτιο θα αγωνισθεί σε διεθνές τουρνουά Brazilian ju-jitsu στην Πορτογαλία.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close