Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Επίσκεψη στο «Παναγία Ελεούσα» από Μεσολογγίτη καθηγητή του Πανεπιστημίου της Νυρεμβέργης

Την Έδρα του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» για νέους με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες στο Μεσολόγγι, επισκέφθηκε την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018, ο κ. Λεωνίδας Καλαβρουζιώτης, με καταγωγή από το Μεσολόγγι, Καθηγητής Ειδικής Αγωγής στο Πανεπιστήμιο της Νυρεμβέργης στη Γερμανία.

Τον κ. Καλαβρουζιώτη συνόδευαν δεκαπέντε Γερμανοί φοιτητές του, όπου τους υποδέχτηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Διοίκησης των εργαζομένων του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».


Στη συνέχεια, ξεναγήθηκαν στους χώρους του Εργαστηρίου , ενθουσιάστηκαν με τα εργοτεχνήματα των εκπαιδευομένων νέων από τα τμήματα κατάρτισης αλλά και γενικά από το περιβάλλον που συνάντησαν στο Εργαστήρι.

«Μια τέλεια για εμάς και τους σπουδαστές μας επίσκεψη. Καθαρά ελληνικός χαρακτήρας, ψυχή και φιλότιμο, ορατά δείγματα πίστης στην ψυχή του ανθρώπου, που δε διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο ούτε από λαό σε λαό. Είμαστε περήφανοι για την προσπάθειά σας, για τις αρχές σας, για τα έργα σας. Εργατικότητα. Φως. Αγάπη….», έγραψε μεταξύ άλλων στο βιβλίο εντυπώσεων των επισκεπτών μας ο κ. Καλαβρουζιώτης.

«Η επίσκεψη τους μας έδωσε μεγάλη δύναμη και χαρά και δημιούργησε σχέσεις εμπιστοσύνης και αγάπης που ευελπιστούμε να συνεχιστούν και σε μελλοντικές συνεργασίες και να εδραιωθούν», αναφέρει το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργαστηρίου.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button