ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Μεσολόγγι: Με κόσμο η πρώτη συγκέντρωση του Συνδυασμού της Όλγας Δασκαλή (φωτο, video)

Πρώτη συνάντηση του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού "Ισχυρός Δήμος, Δυνατές Κοινότητες, Ευημερία Πολιτών" με επικεφαλής την δικηγόρο, Όλγα Δασκαλή

Την Κυριακή (4/9) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού “Ισχυρός Δήμος, Δυνατές Κοινότητες, Ευημερία Πολιτών” με επικεφαλής την δικηγόρο, κα. Όλγα Δασκαλή.

«Πολίτες από όλες τις Κοινότητες του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συνδυασμού και έδειξαν με την πολυπληθή παρουσία τους, ότι είμαστε έτοιμοι ως κοινωνία, για την επιβεβλημένη αλλαγή πορείας του Δήμου», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Συνδυασμού.


Η κα. Δασκαλή αναφέρθηκε στις αρχές και τις γενικές κατευθύνσεις του Συνδυασμού. Σημείωσε, ότι η Δημοτική Αρχή που θα αναδειχθεί στον Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023, καλείται να εργαστεί μεθοδικά και με ξεκάθαρη στοχοθεσία.

Εξήγησε ότι ο Συνδυασμός ξεκινά σε αυτή την χρονική περίοδο την προετοιμασία και συνάμα τον προεκλογικό του αγώνα, διότι στόχος είναι να γνωρίσει διεξοδικά τα προβλήματα του τόπου, να καταρτίσει εφαρμόσιμες λύσεις και η πρώτη μέρα στο Δημαρχιακό Μέγαρο μετά τις εκλογές, να είναι μέρα δουλειάς και όχι γνωριμίας.

Στη συνάντηση ανέπτυξαν ορισμένες σκέψεις τα μέλη και υποστηρικτές του Συνδυασμού: Γιώργος Λαμπρόπουλος, Νίκος Σταμάτης, Άντα Χαλαζιά, Ιάκωβος Παλαιολόγος, Γιάννης Τζακώστας, Σπύρος Κιτσινέλης και Γιούλη Μενουδάκου.

Ανάλογες συναντήσεις θα γίνουν στη Δημοτική Ενότητα Αιτωλικού και Οινιαδών.

Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση:

Αναλυτικά η τοποθέτηση της κα. Δασκαλή

Δείτε και την ανακοίνωση αρχών του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού “Ισχυρός Δήμος, Δυνατές Κοινότητες, Ευημερία Πολιτών”

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button