Δυτική Ελλάδα

Μεσολόγγι: Γενική συνέλευση συνταξιούχων ΟΤΕ Αιτωλ/νίας – Λευκάδος

koi-syntaxiouxoiote-mesologgi1Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Περιφερειακού Τμήματος Μεσολογγίου Συνταξιούχων – Τηλεπικοινωνιών – Ομίλου ΟΤΕ Νομών Αιτωλ/νιας και Λευκάδος , που έγινε  στην αίθουσα «ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ» στο Μεσολόγγι.

Παρέστησαν ο Αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Μπαλωμένης Λουκάς , ο Κουτσομπογιωργος Γιώργος  και εκπρόσωπος της μείζονος περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος. Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Μεσολογγίου κ. Γεώργιος Βάρφης ανέπτυξε τον  Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό, καθώς και τον προϋπολογισμό του Συλλόγου, ενώ η Γραμματέας Λένα Μπάρλα ανέπτυξε τον προγραμματισμό Δράσης αυτού.

koi-syntaxiouxoiote-mesologgi2Μεταξύ  των άλλων εξέφρασε την ευαρέσκεια του Περιφερειακού Τμήματος Μεσολογγίου προς τον Πανελλήνιο Σύλλογο για την αμέριστη συμπαράσταση, στήριξη και καθοδήγηση του. Για την αθρόα συμμετοχή της παραπάνω συνέλευσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Μεσολογγίου ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη για τη παρουσία τους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close