Αυτοδιοίκηση

Μεσολόγγι: Ερωτήματα Παπαδόπουλου στον Νίκο Καραπάνο

po-papadopoulosΠρόσκληση σε δημόσιο διάλογο απευθύνει στον υποψήφιο δήμαρχο Μεσολογγίου (που προέρχεται από τη ΝΔ) Νίκο Καραπάνο ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Παπαδόπουλος, καλώντας τον να απαντήσει σε μια σειρά ερωτήματα που σχετίζονται με την απώλεια του ΤΕΙ, την υποβάθμιση του νοσοκομείου και την οικονομική αυτοδυναμία του δήμου.

Αναλυτικά:

Κύριε Καραπάνο,

με την ευκαιρία της παρουσίασης του συνδυασμού σας και της επισημοποίησης της διεκδίκησης του δημαρχιακού θώκου της Ιερής πόλης του Μεσολογγίου, σας απευθύνουμε τα παρακάτω ερωτήματα καλώντας σας να πάρετε δημοσίως θέση, αφού πρόκειται για φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν κάθε πολίτη αυτού του Δήμου. Έχοντας τη βεβαιότητα πως θα τιμήσετε την πρόσκλησή μας για πολιτικό διάλογο, αναμένουμε τις τοποθετήσεις σας.

• Με δεδομένο ότι το σημαντικότερο χτύπημα στην πόλη μας (την απώλεια του Τ.Ε.Ι.) το κατάφερε, ως κυβέρνηση, η κομματική παράταξη απ’ την οποία προέρχεστε, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε αν καταδικάζετε το σχέδιο «Αθηνά», αλλά και για τις ενέργειες στις οποίες θεωρείτε ότι θα πρέπει να προβεί ο επόμενος Δήμαρχος της Ιερής πόλης του Μεσολογγίου επί του προκειμένου.

• Γνωρίζετε ενδεχομένως ότι το Νοσοκομείο της πόλης μας υποβαθμίζεται συστηματικά και πρόσφατα γνώρισε περαιτέρω υποβάθμιση με τη μετακίνηση προσωπικού προς το νοσοκομείο Αγρινίου. Ποια είναι η θέση σας σχετικά; Σας αρκεί να έχετε ένα «καινούριο νοσοκομείο σε 20 -30 λεπτά απόσταση», ή θέλετε η Ιερή πόλη του Μεσολογγίου ως πρωτεύουσα του Νομού να διαθέτει το δικό της αυτοδύναμο και πλήρως λειτουργικό νοσοκομείο, έτσι όπως της αρμόζει;

• Με δεδομένο ότι υφίσταται άμεση ανάγκη οικονομικής αυτοδυναμίας του Δήμου, ποια είναι η θέση σας σχετικά με την παραχώρηση της περιουσίας του Δημοσίου στον Δήμο; (Λιμνοθάλασσα, Λιμενικό Ταμείο, Αλυκές, Τουρλίδα κλπ) και πως θα γίνει κατά τη γνώμη σας αυτό; Είστε υπέρ της ιδιωτικοποίησης βασικών κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου (Ύδρευση, αποχέτευση, απορρίμματα), τομείς που θα αποτελέσουν πεδίο για μεγάλο «φαγοπότι» την προσεχή δημοτική περίοδο;

 

« Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Υπ. Δήμαρχος Π. Παπαδόπουλος

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button