Δυτική Ελλάδα

Μεσολόγγι: Δωρεάν προσκλήσεις για το παγοδρόμιο σε μαθητές Γυμνασίου από τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο

epi-eboroi-mesologgi-pagodromio-gymnasia1Δωρεάν προσκλήσεις για το παγοδρόμιο που έχει στηθεί στην κεντρική πλατεία Μεσολογγίου, διανεμήθηκαν από την Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου σε μαθητές των Γυμνασίων του Δήμου.

Ο Πρόεδρος, Βασίλης Σπυρόπουλος, συνοδευόμενος από τον Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου, Κων/νο Πασιόπουλο, επισκέφθηκαν τα Γυμνάσια της Κατοχής, της Γουριάς, του Νεοχωρίου, του Ευηνοχωρίου και του Αιτωλικού, προσφέροντας από μία πρόσκληση σε κάθε μαθητή.

epi-eboroi-mesologgi-pagodromio-gymnasia2

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου, με τον τρόπο αυτόν, «κατάφεραν να αφυπνίσουν το χριστουγεννιάτικο πνεύμα των παιδιών, εξασφαλίζοντάς τους την δυνατότητα να ζήσουν στιγμές διασκέδασης και χαράς, επισκεπτόμενοι το Μεσολόγγι».

Η πρωτοβουλία αυτή αφορά περισσότερους από 330 μαθητές του δήμου Μεσολογγίου και ευελπιστεί να αποτελέσει συνεισφορά στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δημοτών, μικρών και μεγάλων, φέρνοντας όλους του κατοίκους της ευρύτερης περιοχής Μεσολογγίου πιο κοντά, με αφορμή την εορταστική περίοδο.epi-eboroi-mesologgi-pagodromio-gymnasia3

«Το χριστουγεννιάτικο αυτό δώρο αποσκοπεί, επιπλέον, στο να αποτελέσει κίνητρο, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όλα τα νεότερα μέλη του δήμου, ακόμη και σε όσα δεν δύνανται οικονομικά, να επισκεφθούν την πόλη μας, κατά τη διάρκεια των εορτών και να βιώσουν αξέχαστες, γιορτινές στιγμές.

Αναμφίβολα, τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή των παιδιών, αφού εκείνα την εκτιμούν και την απολαμβάνουν περισσότερο από όλους μας. Είναι σημαντικό, τα φετινά Χριστούγεννα, η πόλη μας να «στολιστεί» όχι μονάχα με φώτα και μουσική, αλλά πολύ περισσότερο με παιδικά χαμόγελα και αισιοδοξία»,, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου.epi-eboroi-mesologgi-pagodromio-gymnasia4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button