Βουλευτικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Συζήτησαν για το προεκλογικό πρόγραμμα του ΜέΡΑ 25 στο Αγρίνιο (φωτο)

Το νέο κόμμα που ίδρυσε ο Γιάνης Βαρουφάκης και που πρόκειται να συμμετάσχει στις ευρωεκλογές του Μαΐου αλλά και στις εθνικές εκλογές- σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του κ. Βαρουφάκη- συσπειρώνει το τελευταίο διάστημα τις δυνάμεις του και στη Δυτική Ελλάδα.

Στελέχη της ευρύτερης περιοχή μετρούν τις δυνάμεις τους και μελετούν το πρόγραμμα του Γιάνη Βαρουφάκη, σε μια προσπάθεια να το διαδώσουν ευρύτερα.
Σήμερα στο Αγρίνιο, σε κεντρικό καφε- μπαρ, μέλη και φίλοι του νέου πολιτικού φορέα, συναντήθηκαν για να συζητήσουν επί του προγράμματος και όλων των πτυχών του.

Ο Κωνσταντίνος Κορωνιός μέλος της εκλογικής ομάδας Πατρών του ΜΕΡΑ 25, σε δηλώσεις του ανέφερε πως «αυτά που πιστεύει ο κύριος Βαρουφάκης ακουμπάνε όλη την Ελληνική κοινωνία και το Αγρίνιο βρίσκεται σε αυτή. Ο κόσμος μένει να ενημερωθεί για το πρόγραμμά μας και να το κατανοήσει», ενώ εξήγησε πως «το πρόγραμμα στηρίζεται σε 7 οικονομικές τομές που αν πραγματοποιηθούν αυτομάτως λύνουν τα χέρια σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία για να μπορέσει να προχωρήσει όπως της αξίζει».

Ερωτηθείς σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τον δήμο Αγρινίου, ο κ. Κορωνιός είπε μάλιστα πως το Μέρα25 έχει άποψη και γίνεται μια σχετική συζήτηση για το αν και πού θα δώσει τη στήριξή του:«Ακόμη δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε κάτι. Από εμάς του ΜΕΡΑ 25 δεν έχει δηλώσει ενδιαφέρον να κατέβει κάποιος ακόμα. Εάν οποιοσδήποτε υποψήφιος όμως από αυτούς που θα συμμετάσχουν θελήσει να δει το πρόγραμμά μας και να συμφωνήσει και να «ακουμπήσει» πάνω σε αυτό το πρόγραμμα , δεν έχει κανέναν πρόβλημα το κόμμα όλο να τον στηρίξει, είμαστε ανοιχτοί», πρόσθεσε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button