Γεγονότα

Μεγάλη συμμετοχή στην απεργία των καθηγητών (φωτο)

koi-kathigites-apergia4

Ξεκίνησε σήμερα η πενθήμερη απεργία των καθηγητών και η συμμετοχή, τουλάχιστον στο Αγρίνιο, ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική. Σε κάποια σχολεία μάλιστα, δεν υπήρξε ούτε ένας καθηγητής που να κάνει μάθημα. Στο Αγρίνιο βέβαια, υπήρξε και περίπτωση, αυτή του 1ου ΕΠΑΛ, στο οποίο οι μαθητές αποφάσισαν κατάληψη. Γενικότερα στην Αιτωλοακαρνανία, το έως τώρα ποσοστό συμμετοχής είναι 60,93%, σύμφωνα με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαιδευσης.

koi-kathigites-apergia1

Τα απεργιακά κέντρα των καθηγητών σε τέσσερα σχολεία του Αγρινίου σήμερα, παρείχαν ενημέρωση για τις δράσεις καθηγητών και συντονιστικού συνδικάτων και φορέων, ενώ συζήτησαν για τα τεκταινόμενα με μαθητές και λοιπούς πολίτες. Οι καθηγητές πάντως αλλά και εκπρόσωποι άλλων φορέων που θα ξεκινήσουν τις επόμενες μέρες απεργία, εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τη μη στήριξη από τον Εμπορικό Σύλλογο, ο οποίος δεν έκλεισε τα καταστήματα για να συμμετάσχει στην απεργία.

koi-kathigites-apergia3

Στις 12 το μεσημέρι, υπήρξε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο, με τον κ. Καραμητσόπουλο, πρόεδρο της Β’ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας, να επιβεβαιώνει τη μεγάλη συμμετοχή στην απεργία.

Στη συνέχεια καθηγητές, εκπρόσωποι συνδικάτων και συλλόγων και κάποιοι μαθητές πραγματοποίησαν μικρή πορεία στο κέντρο.

koi-kathigites-apergia5

koi-kathigites-apergia6

koi-kathigites-apergia7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button