Αθλητισμός

Μεγάλες επιτυχίες του Ηρακλή Αγρινίου στο Scorpion

spo-aimb-kaps1Νέα μεγάλη επιτυχία του Ηρακλή Αγρινίου στο Scorpion που έγινε την Κυριακή 24 Ιουλίου στην Λήμνο στο kinki club. Το Scorpion θεωρείται μια από της κορυφαίες επαγγελματικέs διοργανώσεις στην Ελλάδα λόγω του ότι συμμετέχουν σε αυτή κορυφαία ονόματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
spo-aimb-kaps2Ο Ηρακλής Αγρινίου με  προπονητή τον Γιώργο Καψιμάλη συμμετείχε με δύο αθλητές τον Σιαδήμα Χρήστο σε αγώνα Πυγμαχίας και το Λιόκαυτος Χρήστος σε αγώνα ΜΜΑ. Μεγάλη νίκη κατάφερε ο Χρήστος Λιόκαυτος στον πρώτο του επαγγελματικό αγώνα ΜΜΑ απέναντι σε ένα αρκετά πιο έμπειρο αθλητή,  τον Πουρνάρη Δημήτρη, μετά από δύο πεντάλεπτους γύρους.
spo-aimb-kaps3Εξαιρετική εμφάνιση έκανε και ο Σιαδήμας Χρήστος  απέναντι σε ένα πολύ έμπειρο αθλητή τον  Αμπιδόπουλο Κώστα, χωρίς να καταφέρει να πάρει την νίκη διατηρώντας  όμως  τις εντυπώσεις.
Όπως δηλώνει ο Γιώργος Καψιμάλης η νίκη του Λιόκαυτου έχει ιδιαίτερη αξία καθώς ο αθλητής του είναι μόνο 17 χρονών και αγωνίστηκε απέναντι σε ένα πολύ έμπειρο και πολύ μεγαλύτερο ηλικιακά αθλητή. Ιδιαίτερη αναφορά κάνει ο Γιώργος Καψιμάλης  και στον Σιαδήμα Χρήστο  που δέχθηκε να αγωνιστεί απέναντι σε ένα πολύ έμπειρο αθλητή.
Επομένως στόχος σύμφωνα με το Καψιμάλη Γιώργο το enter on arena που θα γίνει στη Κουρούτα  Αμαλιάδας στης 21 Αυγούστου, όπου ο Ηρακλής θα κατέβει με πέντε αθλητές και σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση.
spo-aimb-kaps4
spo-aimb-kaps5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button