Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Ροή Ειδήσεων

Με τον Σπύρο Διαμαντόπουλο στον δήμο Μεσολογγίου ο αστυνομικός Μιχάλης Μπιλάλης

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «ΜΑζΟΙ» του Σπύρου Διαμαντόπουλου θα είναι ο δημοτικός σύμβουλος Μεσολογγίου Μιχάλης Μπιλάλης, αστυνομικός με έντονη συνδικαλιστική και αυτοδιοικητική πορεία.

Ο κ. Μπιλάλης στην τρέχουσα δημοτική θητεία είχε διατελέσει για μικρό χρονικό διάστημα επικεφαλής του συνδυασμού «Δήμος για τα Παιδιά μας» μετά την παραίτηση του Νίκου Καραπάνου.


Την ανακοίνωση της υποψηφιότητας έκανε χθες, με ανάρτησή του ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου, Σπύρος Διαμαντόπουλος:

«Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας #ΜΑΖΟΙ τον πολύ καλό μας φίλο Μιχάλη Μπιλάλη.
Ο Μιχαλης είναι αστυνομικός. Εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου μας στην τρέχουσα δημοτική περίοδο και Γενικός Γραμματέας Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Αιτωλίας.

Ταυτόχρονα η αγάπη του για το ποδόσφαιρο τον οδήγησε στην ενεργό συμμετοχή του με τα διοικητικά δρώμενα της ιστορικής ομάδας ποδοσφαίρου Α.Ε. Μεσολογγιου στην οποία διατέλεσε Πρόεδρος.
Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου μας δεν κοσμούν ως όφειλαν την πρωτεύουσα του νομού μας, ενώ θεωρεί χρέος όλων μας και ευθύνη μας απέναντι στη νεολαία, να βάλουμε προτεραιότητα την άθληση και την ψυχαγωγία των δημοτών μέσα από στοχευμένες παρεμβάσεις στο χώρο του αθλητισμού και της άσκησης γενικότερα.

– Γεννημένος μαχητής της ζωής, υπόδειγμα θάρρους, δύναμης και πίστης θέλει να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του για το καλό του δήμου μας.
– Να μεταλαμπαδεύσει τη δυνατή πίστη του σε πίστη όλων των συνδημοτών ότι μπορούμε #ΜΑΖΟΙ να τα καταφέρουμε και να αλλάξουμε τον τόπο μας.
– Γιατί να αλλάξουμε τον τόπο μας ;
– Γιατί μπορούμε να δημιουργήσουμε υπεραξίες για όλους.
– Γιατί πρέπει και μπορούμε να κρατήσουμε τον κόσμο στη γενέτειρα τους.
– Έχοντας την εμπειρία του δημοτικού συμβούλου και έχοντας υπάρξει στην αντιπολίτευση ως επικεφαλής παράταξης, γνωρίζει καλά τα θέματα που ταλανίζουν το δήμο μας.
– Αλλά και τις ευκαιρίες που μπορούμε να δημιουργήσουμε για το καλό όλων μας.
– Μιχάλη, σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου στο πρόσωπο μου. Ο συνδυασμό μας χρειάζεται τη δύναμη σου αλλά και την πίστη ότι #ΜΑΖΟΙ θα τα καταφέρουμε.
– Σου εύχομαι από καρδιάς να έχεις έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα».

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button