ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Με την υφυπουργό Υγείας Μ. Γκάγκα συναντήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Λ. Δημητρογιάννης

Συνάντηση με την αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Λάμπρος Δημητρογιάννης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Συνεδρίου Management Υπηρεσιών Υγείας που διοργανώθηκε στο Ινστιτούτο ΠΑΣΤΕΡ, με κεντρική ομιλήτρια την κ. Γκάγκα.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης και η Αν. Υπουργός αντάλλαξαν απόψεις για την υπάρχουσα υγειονομική κατάσταση καθώς και για τη διαχείριση επερχόμενων υγειονομικών κρίσεων στο μέλλον.

Παράλληλα, ο κ. Δημητρογιάννης περιέγραψε την υπάρχουσα κατάσταση στο τομέα υπηρεσιών υγείας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας ως η περιοχή με τη μεγαλύτερη διασπορά μονάδων υγείας στη χώρα.

Επίσης, τέθηκε προς συζήτηση μελλοντική συνεργασία στα αντικείμενα της δημόσιας υγείας του περιβάλλοντος και των χρόνιων ασθενών, μεταξύ Περιφέρειας και Υπουργείου, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης διατύπωσε και συγκεκριμένες προτάσεις για την αντιμετώπιση ζητημάτων υγείας από τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.

Τέλος, αναμένεται νέα συνάντηση το επόμενο διάστημα μεταξύ του κ. Δημητρογιάννη και της Αναπληρώτριας Υπουργού.

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou christmas2022 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button