Δυτική Ελλάδα

Με την συνδρομή του Δικτύου Στήριξης Μαθητών η Εθνική Λυρική Σκηνή στο 12ο Δημοτικό

koi-diktyostirixis-mathitonΤο Δίκτυο Στήριξης Μαθητών Αγρινίου στηρίζοντας  τις προσπάθειες των Σχολείων της πόλης , να φέρουν σε επαφή τους μαθητές τους με την τέχνη και τις διάφορες εκφάνσεις της, καθώς και την προσέγγιση της γνώσης με τρόπο,  που θα πλάθει ολοκληρωμένες προσωπικότητες και σκεπτόμενους πολίτες  μέσω του πολιτισμού και των εκφραστών του, συγχαίρει τους εκπαιδευτικούς και   τους μαθητές του 12ου Δημ. Σχολείου Αγρινίου για την αξιόλογη προσπάθειά τους, όπως επίσης και την   Εθνική Λυρική Σκηνή για την παιδική παράσταση της όπερας “Ο κουρέας της Σεβίλλης”, που πραγματοποιήθηκε στις 2 Οκτωβρίου στην πόλη  (μια μορφή τέχνης, που σπάνια δίνεται η ευκαιρία στην επαρχία να παρακολουθήσουμε).

Η σχετική ανακοίνωση του Δικτυου συνεχίζει:

“Χαιρόμαστε που βοηθήσαμε στην πραγματοποίηση της παράστασης , σε συνθήκες που ανέδειξαν το έργο των καλλιτεχνών, αλλά και έδωσαν τη δυνατότητα σε μεγάλο αριθμό μαθητών να την παρακολουθήσει  στο χώρο του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, που πρέπει με χαρά να διατίθεται για τέτοιους αξιόλογους σκοπούς.

Υποσημείωση: Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ αποφάσισε την πραγματοποίηση της πρώτης συνεδρίασής του, όπου θα αποφασιστούν οι δράσεις της φετινής χρονιάς και θα ανακοινωθούν.

Ακολουθεί η επιστολή του κ. Πυλαρινού Δ/ντού Ορχήστρας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής προς το ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, με την διόρθωση ότι το ΔΙΚΤΥΟ δεν έχει πρόεδρο. Η παρέμβαση έγινε από μέλη του ΔΙΚΤΥΟΥ”:

koi-diktyomathiton-lyrikiskini

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button