ΠαραπολιτικάΡοή Ειδήσεων

Με «σπόντες» η δήλωση Βαρεμένου για τις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Σαφή υπονοούμενα αφήνει σε δήλωση του ο Γιώργος Βαρεμένος, ως προς την στάση ορισμένων στελεχών που μετείχαν στη διαδικασία ανάδειξης νέας Κεντρικής Επιτροπής, ως υποψήφιοι.

Στην δήλωση του κάνει λόγο για «δικαίωσή του» ως προς το ότι πρώτευσαν και παλιά στελέχη αλλά και νέοι, που μάλιστα «περίμεναν να δουν τα επίσημα αποτελέσματα για να ευχαριστήσουν τα μέλη».


Επίσης αναφέρει πως «η αναζωογόνηση της πολιτικής, πρέπει να οδηγήσει μακριά από την λογική ιδιοτελών μηχανισμών και νοοτροπιών».

Γράφει συγκεκριμένα:

«Ήταν μεγάλη μου χαρά η άμεση επαφή με χιλιάδες πολίτες που έσπευσαν να πλαισιώσουν την νέα προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ για αναβάθμιση και αναβάπτιση της προσπάθειας για την μεγάλη αλλαγή. Η αγωνία μου μία: να μην διαψεύσουμε τις προσδοκίες τους.

Νοιώθω δικαίωση, γιατί αυτό για το οποίο προσπάθησα έγινε πραγματικότητα: η εκλογή, δηλαδή, στην Κεντρική Επιτροπή, τόσο παλαιών αγωνιστών όσο και νεοεισερχομένων, που έχουν όρεξη για συμμετοχή και δράση. Αυτοί είναι που πρώτευσαν στην Αιτωλοακαρνανία και περίμεναν να δουν τα επίσημα αποτελέσματα για να ευχαριστήσουν τα μέλη.

Τα μέλη που συνέρευσαν για να ψηφίσουν, μας υπέδειξαν ότι ο δρόμος για την αναγέννηση της Ελλάδας μέσα από την αναζωογόνηση της πολιτικής, πρέπει να οδηγήσει μακρυά από την λογική ιδιοτελών μηχανισμών και νοοτροπιών, αυτών δηλ. που καταδίκασαν την χώρα σε πολύπλευρη χρεωκοπία.
Ναι στις ιδέες, τα προγράμματα και την ανιδιοτελή δράση!».


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button