Αυτοδιοίκηση

Με όρους καφενείου η πολιτική αντιπαράθεση στον δήμο Ξηρομέρου

po-pantazis-xiromeroΣε πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς, που μάλλον επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες της Λαϊκής Συσπείρωσης του δήμου Ξηρομέρου προβαίνει ο αντιδήμαρχος Απ. Πανταζής, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στην ανακοίνωση-καταγγελία που έγινε σε βάρος του από την Λαϊκή Συσπείρωση στον συγκεκριμένο δήμο, όπου κατηγορείται για αήθη και υβριστική επίθεση του κ. Πανταζή στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, σε βάρος του Δημοτικού Συμβούλου της ΛΑ.Σ.
Να θυμίσουμε πως ανακοίνωση – καταγγελία σε βάρος του κ. Πανταζή για την συμπεριφορά του έχει γίνει και από την παράταξη “Συμπολιτεία Ξηρομεριτών”
Αναλυτικά η απάντηση του αντιδημάρχου:
  ” Απαντώντας στην παραπάνω κατάπτυστη και συκοφαντική καταγγελία εις βάρος του, ο Αντιδήμαρχος Πανταζής Απόστολος αναφέρει τα εξής:
Κε Κομπλίτση, παρόλο που είσαι υπέρβαρος, σε θεωρώ πολύ ελαφρύ για να ασχοληθώ μαζί σου, οφείλω όμως να σου δώσω μια απάντηση. Ξέχασες φαίνεται πως όταν μου ζητούσες να ενισχύσω οικονομικά τη Λαϊκή Συσπείρωση, πράγμα που δεν έκανα ποτέ, απευθυνόσουν σε ένα επιχειρηματία. 
    Όπως ανέφερα στο Δημοτικό Συμβούλιο, σωστό και έντιμο είναι να τοποθέτησέ τεκμηριωμένα και με στοιχεία, και όχι να κάνεις κουβέντες καφενείου, απλά για να δηλώσεις την ύπαρξή σου στα κοινά.
    Έχεις κάθε δικαίωμα, οποιαδήποτε στιγμή, νομίμως να ζητήσεις όλα ταοικονομικά στοιχεία από το Δήμο, προκειμένου να λυθούν όλες οι τυχόν απορίες σου και να είσαι βέβαιος ότι η Δημοτική Αρχή θα το πράξει…..
    Όσο αφορά τα Λαϊκά στρώματα που υποτίθεται ότι υπηρετείς και στηρίζεις, δυστυχώς ξέρεις πολύ καλά ότι δεν είσαι ένας από αυτούς. Είσαι ένας προνομιούχος συνταξιούχος του ΟΤΕ, και μάλιστα σε πολύ μικρή ηλικία. Αλήθεια μπορείς να μας πεις τον τρόπο που διορίστηκες στον ΟΤΕ;
      Οι αγρότες, οι ψαράδες και οι λαϊκές οικογένειες που αναφέρεις ότι εκπροσωπείς, εργάζονται μέχρι τα γηρατειά τους σε πολύ δύσκολες συνθήκες, και δεν γνωρίζουν εάν και πότε θα καταφέρουν να πάρουν τη σύνταξή τους.
     Σχετικά με την συμπεριφορά μου απέναντί σου, που αναφέρεις στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ανάλογα με τον τρόπο που τοποθετήθηκες πήρες και την κατάλληλη απάντηση.
      Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να συκοφαντείς και να προσβάλεις την τιμή και την υπόληψη κανενός.
Απόστολος Ν. Πανταζής”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close