Γεγονότα

Με επιτυχία η τελευταία αιμοδοσία για το 2013 (φωτο)

koi-ethelontiki-aimodosia-papastrateio-20-12-20131

Ακόμη μία ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας διοργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ατόμων με Μεσογειακή Αναιμία Νομού Αιτωλοακαρνανίας, σε μια προσπάθεια να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι ανάγκες σε εθελοντικά παρεχόμενο αίμα. Η σημερινή αιμοδοσία που έγινε στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου είναι η τελευταία για το 2013, αυτό όμως που τόνισε για ακόμη μια φορά η πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου κα Σπυριδούλα Παπαγιάννη είναι πως πέραν των αιμοδοσιών που διοργανώνει ο Σύλλογος, όλοι μπορούν να αιμοδοτήσουν στο Νοσοκομείο Αγρινίου όποια μέρα επιλέξουν κάνοντας αυτή την ουσιαστική προσφορά.

koi-ethelontiki-aimodosia-papastrateio-20-12-20132

«Σήμερα είναι η τελευταία αιμοδοσία του χρόνου και κάθε χρονιά στέφεται από επιτυχία. Ο κόσμος στέκεται πάντα δίπλα μας. Το αίμα, η συστηματική μετάγγιση, είναι για τους πάσχοντες της Μεσογειακής αναιμίας η μόνη θεραπεία. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που για ακόμη μια φορά μας στηρίζει», δήλωσε στο agriniopress.gr η κα Αθανασία Γεωργίου, πρόεδρος του Συλλόγου Πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

koi-ethelontiki-aimodosia-papastrateio-20-12-20133

 

Σχεδόν 90 άτομα επισκέφθηκαν σήμερα τον προθάλαμο της κεντρικής αίθουσας του Παπαστρατείου Μεγάρου για να αιμοδοτήσουν και κατάλληλοι κρίθηκαν οι 75, όσες και οι τελικές φιάλες που συγκεντρώθηκαν και που θα δώσουν ζωή σε συνανθρώπους μας…

koi-ethelontiki-aimodosia-papastrateio-20-12-20134

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button