ΕξελίξειςΠολιτική

Με Άδωνη κόβει την πίτα της η ΝΟΔΕ το Σάββατο

po-node-papamimikos1

Ανακοίνωση τύπου έδωσε στη δημοσιότητα η ΝΟΔΕ Αιτωλ/νιας της ΝΔ, για την επίσκεψη και την συνεδρίαση που έγινε το Σάββατο παρουσία του Γραμματέα της Π.Ε. του κόμματος κ. Παπαμιμίκο. Παράλληλα κάνει γνωστή και την εκδήλωση κοπής της πίτας της ΝΟΔΕ που θα γίνει το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στις 7:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο “Θεοξένια”.

 Αναλυτικά:

” Έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποίησε  η ΝΟΔΕ στην οποία συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής  κ. Παπαμιμίκος,  ο Γραμματέας  Οργανωτικού κ. Λουλουδάκης, ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού κ. Λιβανός και τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής κ. Φάντη, κ. Παπαναστασίου κ. Μπόκα. και κ. Μαυρομάτης.. Παρόντες ήταν, επίσης, ο δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας κ. Σολδάτος. Στη συνεδρίαση τέθηκαν επί τάπητος όλα τα  θέματα που αφορούν τη ΝΔ όπως το οργανωτικό και  η νέα δομή της ΝΟΔΕ.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Σύρρος τόνισε ότι η ΝΟΔΕ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για ν’ ακουστούν τα προβλήματα που υπάρχουν στο Νομό και πως απαιτείται συντονισμός του κόμματος με τα υπουργεία προκειμένου αυτά ν’ αντιμετωπιστούν και να λάβει ο Νομός τη θέση που του αξίζει. Ακόμα δεν παρέλειψε ν’ επισημάνει  ότι πρωταρχικό έργο της ΝΟΔΕ είναι να γίνει  κοινωνός των θέσεων του κόμματος στην κοινωνία και αυτό θα επιτευχθεί με τη νέα δομή της.

Ακολούθως ο κ. Παπαμιμίκος ανέφερε πως η επίσκεψή του στο Νομό έγινε στο πλαίσιο μιας καμπάνιας  με σκοπό τη γνωριμία με τις ΝΟΔΕ, αφού στόχος του κόμματος είναι ν’ αναπτυχθεί μία έντιμη, ειλικρινής και αμφίδρομη σχέση, μία σχέση εμπιστοσύνης με τις τοπικές κοινωνίες.  Εν συνεχεία κάνοντας μια εκτίμηση της πολιτικής κατάστασης αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες. Κυρίως, όμως, εστίασε στους στόχους που έβαλε η χώρα και τους πέτυχε φέρνοντας ως παραδείγματα την αξιοπιστία της στο εξωτερικό, τη διασφάλισή της στο ευρώ, την εξυγίανση των οικονομικών.  Έτσι με την πραγμάτωση αυτών των στόχων η χώρα κατόρθωσε ν’ αποκτήσει διαπραγματευτική ισχύ. Όσον αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, επεσήμανε ότι δε θα δοθεί χρίσμα ή στήριξη σε κανένα υποψήφιο που διεκδικεί το δημαρχιακό θώκο.

Τέλος ο κ. Λουλουδάκης μίλησε  για το νέο μοντέλο Περιφερειακής Οργάνωσης.”

Η πρόσκληση για την κοπή της πίτας:

po-node-papamimikos2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button