Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Α’ ΕΠΣΑ: Με 15 ομάδες το νέο πρωτάθλημα

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ ανακοινώθηκε ότι μετά την λήξη υποβολής δηλώσεων στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας των επιλαχόντων σωματείων του περσινού πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, δήλωσαν συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα τα σωματεία Μεδεών Κατούνας και ΑΟ Χάλκειας.

Το σωματείο ΑΕ Αγίου Δημητρίου, δεν δήλωσε συμμετοχή.


Το τέταρτο επιλαχών σωματείο, Ακαρνανικός Φυτειών, δήλωσε εγγράφως (σχετικό έγγραφο 01/08/2018) ότι δεν επιθυμεί να αγωνιστεί.

Μετά από όλα τα παραπάνω, το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ της περιόδου 2018-2019 θα διεξαχθεί με 15 ομάδες (άρθρο 4 παρ. 7 Κ.Α.Π.).

Αξίζει να σημειωθεί ότι σωματείο που έχει δικαίωμα συμμετοχής σε εθνικά πρωταθλήματα και αρνηθεί να αγωνιστεί σ’ αυτά, δικαιούται να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας (άρθρο 7 παρ. 2 παραρτήματος 1 Κ.Α.Π.).

Οι 15 ομάδες που θα λάβουν μέρος στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019: ΑΕ Μεσολογγίου, Όμηρος Νεοχωρίου, Ένωση ΑΟΚ Τρίκαρδος, Ατρόμητος Αντιρρίου, Απόλλων Θέρμου 1957, Θύελλα Παραβόλας, Αράκυνθος Ματαράγκας, Αχελώος Αγγελοκάστρου, Απόλλων Δοκιμίου, Ηρακλής Αστακού, ΑΟ Λυγιάς, ΑΟ Ρηγανά, ΠΑΟ Δόξα Καινουρίου, ΑΟ Χάλκειας, Μεδεών Κατούνας.

*Φωτογραφία αρχείου

Τοπική Διαφήμιση
one Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button