ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Με 10 θέματα την Τετάρτη 3/5 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου

H πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου Χριστίνα Τάπραντζη – Πέττα, καλεί σε τακτική δημόσια συνεδρίαση, δια ζώσης την 3η Μαΐου 2023, Τετάρτη και ώρα 07:30 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Αναμόρφωση Π/Υ οικ. έτους 2023. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Γερόλυμος Σωτήριος).


2. Λήψη απόφασης σχετικά με την εισηγητική έκθεση της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου που αφορά το αίτημα της κ. Τσιγάλογλου Αναστασίας, για τροποποίηση σχεδίου πόλης Αστακού (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Πολύζος Βασίλειος).

3. Λήψη απόφασης για δωρεάν παραχώρησης χρήσης αιθουσών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αστακού, για την υλοποίηση θεματικών εργαστηρίων για παιδιά ωφελούμενων ΤΕΒΑ. στην ΚΜΟΠ – ΚΟΜΒΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΑΜΚΕ (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Γερόλυμος Σωτήριος).

4. Τροποποίηση της 29/2023 (ΑΔΑ: Ψ8Ξ0ΩΚΖ-ΚΜΤ) περί Καθορισμού ανταλλάγματος Χρήσης Αιγιαλού και Παραλίας Δήμου Ξηρομέρου για τα έτη 2023-2025 (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Γερόλυμος Σωτήριος).

5. Λήψη απόφασης για συμμετοχή του Δήμου, στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας ΟΤΑ ΄ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΑΕ’ (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Γερόλυμος Σωτήριος).

6. Έγκριση 1ου ΑΠΕ και 1ου Π.Κ.Ν.Τ.Μ του έργου «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ στις σχολικές μονάδες του Δήμου Ξηρομέρου» ( Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Πολύζος Βασίλειος).

7. Λήψη απόφασης για έγκριση παράτασης (1ης) Συνολικής προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ στις σχολικές μονάδες του Δήμου Ξηρομέρου» ( Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Πολύζος Βασίλειος).

8. Λήψη απόφασης για έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου ««ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ Δ.Ε. ΑΣΤΑΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ» (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Πολύζος Βασίλειος).

9. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου «Συντήρηση και επισκευή σχολικών κτιρίων Δήμου Ξηρομέρου» (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Πολύζος Βασίλειος).

10. Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου για την υποστήριξη της συνθήκης του ΟΗΕ για την απαγόρευση των Πυρηνικών όπλων.

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button