Εθνικές Εκλογές 2023Ροή Ειδήσεων

Μαζική και με παλμό η ομιλία του Μίλτου Ζαμπάρα στη Ναύπακτο (φωτο)

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον υποψήφιο βουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μίλτο Ζαμπάρα φίλοι και σύντροφοι από την Ναυπακτία. Σε ένα πραγματικά θερμό κλίμα ο Μίλτος ανέπτυξε το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάκαμψη της χώρας.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει άμεσα σε εφαρμογή ένα ρεαλιστικό και κοστολογημένο πρόγραμμα με άμεση προτεραιότητα την ανακούφιση των κατωτέρων οικονομικών στρωμάτων, με μέτρα όπως την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 880 ευρώ, ξεπάγωμα των τριετιών και αύξηση των μισθών στο δημόσιο κατά 10% από 1/7/23.


Επίσης άμεση εφαρμογή μέτρων κατά της ακρίβειας που έφερε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, όπως μείωση ΦΠΑ στο 6% σε τρόφιμα και μέχρι μηδενισμού στα ζωτικής σημασίας προϊόντα(ψωμί, γάλα , κ.α)

Στο μέτωπο της εργασίας, αναφέρθηκε στην κατάργηση άμεσα του συνόλου των αντεργατικών ρυθμίσεων της Ν.Δ. (Νόμο Χατζηδάκη, ρυθμίσεις για τις ΣΣΕ), επαναφορά του καθορισμού του κατώτατου μισθού με συλλογική διαπραγμάτευση μέσω της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας

Ως προς τις φορολογικές παρεμβάσεις ανέφερε την Αύξηση του αφορολόγητου ορίου στα 10.000 ευρώ  για όλα τα φυσικά πρόσωπα, την δίκαιη φορολογική αντιμετώπιση της διανομής μερισμάτων και την κατάργηση τέλους επιτηδεύματος.

Τέλος ο Μίλτος Ζαμπάρας κάλεσε τον κόσμο να μην επαναπαυτεί ως την 21η Μάη και όλοι μαζί να συμμετέχουν στην ανατροπή του επιτελικού παρακράτους της παραπληροφόρησης, των Τεμπών, των υποκλοπών και των απευθείας αναθέσεων.

zamparas (1)

zamparas (2)

zamparas (4)

zamparas (5)

zamparas (6)

zamparas (7)

zamparas (8)

zamparas (9)

zamparas (10)

zamparas (11)

zamparas (12)

zamparas (13)

zamparas (14)

Χορηγούμενη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button