Εκλογές

Μ. Σαλμάς: "Απέναντι στις ασάφειες του ΣΥΡΙΖΑ απαντάμε με μεταρρυθμίσεις" (video)

po-salmas-anesis2Σε μία κατάμεστη  από κόσμο αίθουσα, πραγματοποίησε  την  κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Αγρίνιο ο πρώην Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, κ. Μάριος Σαλμάς, την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου στον Κινηματογράφο “Aνεσις”.

 Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Σαλμάς αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της κυβέρνησης, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στις  μεταρρυθμίσεις που πραγματοποιήθηκαν, ώστε η χώρα να βγει από το αδιέξοδο. Επίσης, τόνισε τις ασάφειες από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και τον κίνδυνο να μπει η χώρα σε νέες περιπέτειες  από τέτοιου είδους πολιτικές.

po-salmas-anesis1 Ιδιαίτερη ήταν η αναφορά του στο σημαντικό έργο που επιτεύχθηκε στο Υπουργείο Υγείας όπως οι μειώσεις δαπανών, η μείωση στις τιμές των φαρμάκων και ο εξορθολογισμός του τομέα της δημόσιας Υγείας.

 Στην ομιλία παρευρέθηκαν και οι τρεις δήμαρχοι της Αιτωλοακαρνανίας που είχαν τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στις αυτοδιοικητικές εκλογές και πιο συγκεκριμένα ο  Δήμαρχος  Αγρινίου  κ. Γιώργος  Παπαναστασίου, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Νίκος Καραπάνος και ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνστανταράς, δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξη τους στο πρόσωπο του κ. Σαλμά.
po-salmas-anesis3

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close