Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Καταγγελίες για απαράδεκτη-παραβατική συμπεριφορά μαθητών του λυκείου Αιτωλικού σε εκδρομή

Επιβεβαιώνει ο διευθυντής του λυκείου

Την Παρασκευή 20/12/2019 το Λύκειο Αιτωλικού πραγματοποίησε ημερήσια εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο αρχαιολογικό μουσείο και στον βράχο της Ακρόπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΑΙΧΜΗΣ μία ομάδα μαθητών προέβη σε κλοπή σε περίπτερο της πλατείας Συντάγματος και στην επιστροφή προέβη ξανά σε κλοπή στα ΣΕΑ Ακράτας.

Εκτός αυτών προέβησαν σε εκτεταμένες ζημιές στο ολοκαίνουριο λεωφορείο του ταξιδιωτικού γραφείου GRANDE TOURS. Επικοινωνήσαμε με τον δ/ντή του Λυκείου κ. Φραγκαναστάση Τάσο ο οποίος μας δήλωσε τα εξής:


«Είμαι γνώστης των περιστατικών από τους συνοδούς καθηγητές. Είναι κρίμα μια μικρή ομάδα μαθητών να προσβάλει όλη την μαθητική κοινότητα του σχολείου και κατ’ επέκταση όλο το Αιτωλικό. Οι µαθητές που συναντήσαμε φέτος µέσα στις τάξεις, στη συντριπτική τους πλειονότητα µας σέβονται και είναι υπέροχα παιδιά. Ορισμένοι όμως µαθητές δε µας σέβονται και µας προσβάλουν κατ’ επανάληψη. Με έργα, µε λόγια, µε ύßρεις. Δείχνοντας ένα χαρακτήρα κι ένα ήθος που µε έχει σοκάρει και με έχει βάλει σε µελαγχολικές σκέψεις.

Δεν έχουµε κατορθώσει να τους δείξουµε πως, χωρίς αρχές, η ζωή τους αύριο θα είναι µια κόλαση, πως, χωρίς όνειρα και στόχους, θα χρειαστούν υποκατάστατα, θα καταφύγουν πιθανόν σ’ επιλογές που θα τους ξεφτιλίσουν, θα τους κάνουν να σιχαίνονται τον εαυτό τους, θα τους γεµίσουν τη ζωή πλήξη και κούραση.

Φυσικά ο σύλλογος των καθηγητών αποφάσισε την αναστολή της πενθήμερης εκδρομής στη Θεσσαλονίκη».

https://www.aixmi-news.gr

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Μήπως οι μαθητές αυτοί έχουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά; αν υπάρχει αποδεικτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας ζήτησαν να αξιοποιηθεί; γιατί αλλιώς ολοι οι μαθητές θα στιγματιστουν. Είναι δίκαιο; ι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button